|
|
#3 |
|
Daha toysun çok belli Sözlerin ele veriyor toyluk maskeni anlamıyosan anlada gel sanatımdan çek elini Boş sözlerinin kalfalığını yap sen evinde Rapi çocuk oyunu sandın ve oynamaya kalktın Killer sert kayaya çarptın Benle savaşmaya kalktın Sözlerinle kendini yerin dibine çaktın Kendince beni yenebileceğini sandın önemli olan kısa olması değil sözlerin anlamıdır ama sen bunu anlamadın rahat ol homie yenemessin beni hayal kurma istemezdim gururunu okşama ama oyun bu kaybetmeyide bilmelisin yolun sonu değil kendini geliştirmek için çabalayabilirsin herkes mc dj ama kaç kişi biliyor anlamını abi ? 2 gün önce rap i öğrenip 3. gün karşıma battlede çıktın eline mic i aldın kendini rapper sandın Sözlerime basit deyip dalga geç senin kafan sözlerimi almalı sözlerimi okurken yerinde kudurdun ben bunu anladı
|
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sfenks Vs DepresT[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-19-2010 09:48 PM |
| Deprest vs Vuslat[OYLAMA] | ƒυякαη | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 16 | 03-07-2010 03:13 PM |
| 1996 Islamic Force Killer Rap | eMir18 | MC's | 1 | 12-26-2008 06:19 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 11:43 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|