|
|
||||||
FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#4 |
|
Daha iki ay önce o kaltağı elimden almaya çalışmıştın Dedim kendi kendime bu aptal sapıtmıştır Sınırlı dünyanda moruk yine kaşınmışsın Bu küçük çocuk yarım daire kanallarını aşındırsın Sözlerine baktım bi,hep aynı terane Benden çalarak cevaplar,ama değil bana hitaben Senin masallarını her gün yaşatıyorum ama Dün ki şoktan sonra unutulmamış daha Şu kolpayı alın artık harbiden cinayet çıkacak Öldüreceğinden bahsedir silah versen aptala bana sıkamaz Atlamak tercihinse atlatırım seni her türlü Yine benden çalarak yazarsın son günlük Artık sonun geldi anlamışsındır,gördün pimimi Psikopatlıkla öldüreceğim birisin Sen soytarıyken anca silebilirdin tacımızı Unutma sen insan değil dünyanın birkaç dk’lık sancısısın |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker the Pitt vs Deprest | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 5 | 03-20-2010 11:54 PM |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 10:15 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR - Demo Track.. | EfgaN | Albüm - Track | 6 | 09-28-2009 11:46 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 11:43 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|