|
|
||||||
Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
|
Biraz Erken OLdu sanırım Ama BöLe Daha Zevkli ![]() KoLay GeLsin GüzeL bi BattLe oLması DiLeğiyLe.. Dün,dündü bebeğim bugünse dünün yarını gibi öle değil mi zaten senin gibi kolpa biri Lakin herkesin konusduqu senin gibi Göt Biri LirikLerimi Göm Bi yerine Seçim Senin LaLe hala rap yapıosan bu iş bi bahane.. şahane Oynarken joker karşımda striptiz Biz geLirsek siz Gidersiniz Ses cıkartmaaya geldik Kaçınız karşı koyabileceksiniz?Demelisin Peace.. Tizz SesiyLe kayıtada giriyomuş Bu Çocuk Çocuk Gibi söz yazıyomuş Bu torun Özentisi oLduqun Adama Bi BakSen Yakışmıo Bari Özenmeyi Becer Lennnn Göm Beni Hadi VerSe'ünün Püff Noktasına Bi cLick cLuck Bu Bebeğin Tam Ortasına Ve kafasına Göre DeğiL Kerhane Ortamına göre Yaz SözLerini YayınLa yer6 SiteLerine Dibe Düşmüş hayallerin KaLelerinde Yıkık Tabi Kendini kandır Sen!Senin VerseLer yer6'nda Boş homie Loş Işıkda Dene Birazda ilham geLir BelKi Microfon senden Büyük Ezilme karşısında Yani Tribe Girmek istemiyorum Dengim DeiLsin KimiLerine Göre iyi OLabilirsin :P Ama Bana Göre emin ol SefiLsin.evet Eminim Sende Benim LirikLeri Gördüğünde Bana KefiLsin
Konu Chanky tarafından (03-14-2010 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker the Pitt vs Deprest | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 5 | 03-20-2010 10:54 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 01:45 PM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 01:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-26-2010 11:33 PM |
| Chanky Vs ByİkizLer [OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 39 | 02-25-2010 11:31 PM |
|
|