|
|
#11 |
|
1-Elif Aybike E ski bir kitap arasında kalmıştı aşkımız L ale , sümbül kurutmuştuk sayfalarında İ çine sevgimizi koymuştuk ve aşkı okumuştuk beraber F ani ve fenanın baki ve güzel yüzüne bakmıştık A şıkdık birbirimize ve bir o kadar da çılgın Y asını tutmazdık geçen zamanın , zaman dediğin neydi ki B akışlarımızdı bizi uzaklara götüren , belki o uzakları yakın eden İ steklerimizle sonsuz , sonsuzlukla isteklerimize ulaşan K albimizde derin sevgimiz , sevgimizde yeşeren umutlarımız vardı E llerin bana dokunduğunda , yüreğim ateşiyle yanardı E ski bir kitap arasındaydı aşkımız , okunan ve biten L ale ve sümbülleri kuruttuğu gibi sönükleşen İ çine sevgimizi yazsak da gönülden F aniliği , bekamızı öldüren A şklara inanmıyorum artık , inanmıyorum sevdiğine Y alnızlığımı yazdım yüreğime , seni ise kabrime gömdüm B akışların kaldı bende ve bir de gülüşlerin İ klim şimdi sonbahar olsa da , yazımdı gelişlerin K arşımda duran hayalin , istemem yürekten gelsende E llerimi toprağa verdim, yüreğimi ise kendime |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Komik Şiirler | moRojeM18 | Şiir | 1 | 11-01-2009 09:34 PM |
| Dini Şiirler | moRojeM18 | Şiir | 12 | 11-01-2009 11:15 AM |
| Kısa Şiirler | moRojeM18 | Şiir | 13 | 11-01-2009 11:12 AM |
| SocTwo 18yer6 için 7 beatden oluşan bir albüm... | dupe | Çöp Kutusu | 12 | 01-25-2009 01:24 AM |
| Ulu Camide oluşan gölge | ΣΠİGΜΔ | Diğer | 4 | 04-25-2008 08:34 AM |
|
|