|
|
#1 |
|
züleyha: hoşgeldin saldıray abi. saldıray: hoşgelmedim züleyha. buğün bi motelde argadaşın biriğnen seğişiyoz. seğişmen soğuna doğru benim cep telefonu çaldı. züleyha: eee! saldıray: önce dedim şu seğişmeyi bi bitireyim de öyle açayım. karşı tarafa da ayıbolur biliyon mu? züleyha: e tabi abi karşı tarafın da hislerini düşünmek lazım. saldıray: neyse ben bi müddet açmadım. baktım hala çalıyo. biz seğişiyoz o çalıyo, biz seğişiyoz o çalıyo. derken derken naaalet olsun dediğm kalktığm açtım. züleyha: e isabet olmuş abi yoksa uzayacaktı. saldıray: kim arasa eyi? züleyha: valla o arada kim arasa iyi değil saldıray abi. malum sevişme ortamı. saldıray: bu bizğm baattin aradı. züleyha: bahattin mi? bizim kapıcı bahattin? saldıray: hee. dedi ki saldıray abi durum bu merkezde. züleyha evleniyo dedi. züleyha: eee saldıray: eeesi ben de apar topar zıpladım geldim. allah seği inandırsın o argadaşı ekiz yatağın üstünde öyğle bırağtım geldim. züleyha: eksik olma saldıray abi zahmet etmişsin. saldıray: doru mu bu züleyha? züleyha: doğru abi allah izin verirse yakında evleniyoruz. saldıray: ee eyvah nedcet evli. züleyha: evliydi. boşanma ilamını gördüm saldıray abi. saldıray: valla söylemesi zor ama züleyha bu eyvah necdet seği kandırmış. ben araştırdım o sağa gösterdiği kaat sahte. bizim çocukları evine yolladım karısı evde öyğlee oturuyo. öğyle bi boşanmadan falan da haberi yok. züleyha: sahi mi söylüyosun saldıray abi? saldıray: yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın. yani gitmiiyim diyom. züleyha: ulan eyvah necdet ulan eyvah necdet bu yaptığın son kahpelik olacak. söz veriyorum ulan. saldıray:züleyha dur nereye gidiyon? yoğ canım bu buğün benimle katiyen seğişmez - bak kebabın yanına seviş domates aldım sana - abi o sövüş olmayacak mıydı? - aman canım, sevişmek varken niye sövüşelim seninle - züleyha sen fiziği düzgün, bacakları enfes bir kadınsın. allah aşkına söyle bana. bir insan sevişmeden hamile kalabilir mi yav? -ya saldıray abi çok moralim bozuk yaa!!! -yaaa bana da oluyo arada böle ama iki seviştim mi hiçbişeyim kalmıyo.bak ben yeni bi ikiz yatak almıştım..istersen gel moralimizi düzeltelim iki sevişelim de..... alo ben saldıray durgun. sen gimsin? -(karşı taraf telefonla cevap verir) -abisi mi? -... -yok o dediğin şekil biriynen sevişmedim gardeşim -... -kim? -... -duygu mu? -... -nası bişiydi bu? hani şöyle kalçaları... -... -pardon senin bacındı demi bu... -gecen gun bi yere girdik bikac tane kiz atildi "illa seviselim" diye. dedim "boyle ayak ustu olmaz". ama lanet olsun iste ayakustu sevistik. -yav necla seninle de uzun zamandir sevisemedik... -ama saldiray abi ben evlendim -insan bi haber verir necla. yav necla senin bi bacin vardi,ne oldu ona? -dur züleyha cig köfte söyleyelim sevişmeden önce yeriz -saldıray abi ! -tamam canım kızma seviştikten sonra yeriz mükremin'in annesi : ne bu yatak evladim? bel ağrisi için mi? saldiray: yok annem, direk sevişmek için. - ya seni bi yerden gözüm ısırıyor, daha önce hiç sevişmişliğimiz var mı!? - ne dediğin duyulmuyor çıkar üstündekileri..! - hiç sevişmediysem, üç kere sevişmişimdir! - geçen arkadaşlarla sevişiyoruz..!! +ben hergün senin gibi 10 kişi ile sevişiyorum. nerden hatırlayım seni ? -telefondaki ses... +yav tamam kardaşim, 10 değilsede 3.. bunun polemiğine girmeyelim şimdi. -telefondaki ses... +sen bana bi annatsana bakiim... sen nasıl biriydin ? -telefondaki ses... +haa tamam o zaman sen 2 gün sonra bacını da al gel bakiim yanıma... saldıray şöyle yap, saldıray böyle yap. de kimse demiyor ki saldıray bir derdin, bir sıkıntın var mı ? doğru dürüst bir sevişebiliyon mu ? en son na zaman seviştin ? yook ! herkeş kendi şeende. bak.. bak.. sen bile baa abi diyon*. herşey beım üstümde. bazen diom kendi kendime: yaw saldıray ne işin var senin bunnarlan ?! get kafana gez, toz.. seviş... bişi yap yanii... -mayomu da aldım geldim. -mayonu niye aldın saldıray abi? -ne bileyim belki küveti doldurursun, beraber yıkanmak istersin diye. - işlemeyen yatak yaylanmaz. |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Efsane Rapper ve R & B'cilerin hobileri ve fobileri | deepnoise | Yabancı Rap | 2 | 01-06-2009 02:56 PM |
| Cowboy 69 gerçek bir efsane | qipstak | Graffiti | 5 | 01-21-2008 05:53 PM |
|
|