|
|
#1 |
|
Okuduğumda -ayıptır söylemesi- altıma zıçtığım bu adamın karikatürlerini paylaşmak istedim; **- catiya hemen bi tane alikopter istiyorum! - ne helikopter mi? - yav yok! helikopter gibi oluyo ama adam bu.. helikopterin adama benzemi$ hali.. - karde$im nedir o? nerden bulucaz onu? rehinelerin durumu nasil? - iyi lan iyi! tamam bari dinleyin.. peki madem, catiya bi tane "dort" istiyorum! - ney ney?? - dort lan! bildigin dort! "iki - dort - alti" daki dort olur mesela! - lan oldurdun di mi rehineleri? - vazgectim "be$" bulun bana be$! ***katil suratli bir yarma annesiyle konusuyor... -hapiste dusunecek cok zamanim oldu anne... -ne dusundun? -herseyi iyice olcup tarttim.. -ee..ne cikti? -hapiste insanin firsati oluyor.. -len mal gibi yattin ciktin di mi? -soru neydi? *** - alo - alo - meteoroloji mi - evet - allah belanızı versin! - hoppalaa...n'oluyoruz yav? - bu ne sıcak kardesim? - biz sadece olcuyoruz beyefendi - kac derece simdi? - 38 - hay allah belanizi versin! ***çocuk yatağında yatıp, aşağıda oynayan çocuklara bakıyor -babacığım ben de diğer çocuklar gibi koşup eğlenmek istiyorum... -oğlum in!! -ben de onlar gibi oynamak istiyorum.. -oğlum oynasana!!! -naapalım, allah baba beni de böyle yaratmış -lan yine gece altına mı işedin? -ılık ılık... *** - teklifini kabul edemem fikri.. yüzün hiç simetrik değil.. - bu lafını unutma zuhal !!. unutma bu lafını!!........ ne dediydin?.. - simetrik.. - yazsana bana bi yere.. *** - alo..iyi gunler yanli$ numara mi? - nasi? - yav ben hep yanli$ ceviriyorum da... - sen kimi aradin birader? - dursun abiyi arami$tim - yanli$ numara - benim allah belami versin!.. *** - babanla konuştun mu, ferit? - valla nurten, tırnak içinde söylüyorum "g.tüm yemedi..." - ferit, tırnak içinde bırakırım seni!! ne zaman evlenicez!? - altını çizerek söylüyorum, bilmiyorum*... - abime söyliyim de çizsin senin altını... - (sıçtım) - yine parantez içine sıçtın di mi? *** - alo, rüya yorum hattı mı?.. - evet buyrun?.. - ben rüyamda maç yapıyodum... - evet?.. - maçta tam gol atacakken beni düşürdüler ama hakem penaltı vermedi... - hatalı... - formamdan çektiler... - tamamen hakem hatası.. - çok teşekkür ederim.. - rica ederim.. *** + hızlandırılmış ingilizce kursuna hoş geldiniz!!! sen!!! yes mi no mu?!! çabuk!!! yes mi no mu!!!?!! - ay n-no! no!!! + bok no!!.. sen!!! çabuk söyle ar yu çekindırılıst? * ne? + zzt boston!!! azınıza sıçıcam hepinizin!!! *** -neyse abicim, bardan çıktık... iki adam yolumuzu kesti. para istiyorlar.. çektim bıçağı.. kafam olmuş zaten bir!. -bir mi?.. -evet.. yeni türk lirasına geçtik ya.. bir milyon yok artık.. -sıçtın lan muhabbetin içine.. -evet.. *** kiz isteme merasimi: kiz babasi: oglumuz ne i$le me$gul? oglan: hiic.. koltugun kenariyla oynuyorum.. kiz babasi: aferin aferin.. kopardin mi orayi? oglan: asilsam gelicek ama.. kiz babasi: asilmaya devam et evladim.. kiz miz yok sana... *** -açın kapıyı,polis!!!! -açtık ya. -öbür kapıyı da açın ceryan yapsın?! *** - iyi gunler, is basvurusu yapicaktim + once su formu doldurmaniz gerekiyor - ee yav, o'nu doldurmasak..okumam yazmam yok da.. + ama yayinevimize editor ariyoruz biz - öff, peki ver hadi ver.. *** - mustafa abi müjde!!! enişten izafiyet teorisini bulmuş!!! - enişten değil ''einstein , einstein''' - yine de insan gurur duyuyo... *** falcı : siyah uzun saçlı biriyle ilişkiniz var. adam : aysel! f: ailesinden biri ilişkinize karşı çıkıyor. a: abisi nusret. f: yüzünüze bi şey atmış bu adam. a: yumruk! yumruk attı. f: ama siz eğilmişsiniz. a: evet!! aysele geldi yumruk. f: sonra siz bişey atmışsınız. a: tokat!! ben de tokat attım. f: ama o da eğilmiş. a: evet! tokat da aysele geldi. f: sonra bir kargaşa olmuş. a: abisiyle birlikte aysele daldık. f: biraz gerizekalısınız galiba. a: öyle mi çıkmış? f: yok bu benim şahsi kanaatim. *** kafasına silah dayanmış ter içinde bir adam* telefondadir; silahlı adam: sakın renk verme, gebertirim! murat: a..alo...irfan...öhm...murat ben...benim dükkanın kasasındaki bütün parayı alıp buraya getirmeni istiyorum. irfan*: murat abi! başın mı belada? murat: öhm...dediğim gibi irfan... irfan: konuşamıyon heralde. eğer başın beladaysa "çükübik" de ben anlarım. murat: söylediğimi yap irfan... irfan: çükübik mi?.. murat: ulan hayvan doğru dürüst bi kelime bulamadın mı? irfan: bi de "fikibok" var... murat: her neyse tamam ondan işte!!! irfan: hangisi? çükübik mi, fikibok mu? murat: allah bin çeşit belanı versin.. *** iki tane ilkokul öğrencisi konuşurlar* -ya devlet okulu ile özel okul arasında ne fark var? -şöyle, şimdi siz ''ali gel'' diye yazıyorsunuz ya -evet -biz ''ali'' yazıyoruz 3234'e yolluyoruz, ali geliyor -ananı avradını *** -*coucklar babaniz sizlere omur torpusu gibi geliyor mu? bazen bana oyle geliyor desem yalan olur... seviyorum babanizi demek isterdim ama hayir... -*duzgun böl lan su cumleleri... -*laarda yüüzen alsancaak... *** -seni ikinci gördüğüm andan beri seviyorum handan... benimle evlenir misin? -ilk gördüğün anda ne oldu ki? -o zaman yanında bir kız vardı... off...süperdi o... -nilay'ı diyosun. e onu yapalım sana.? -harbi mi ?hadi yap bir ablalık be gözünü seveyim... *** iki astronot ay yüzeyindeler: - buradan bakinca insan şunu anlıyor...şu koca evrende aslında hepimiz çok küçük ve değersiz puştlarız...ne kadar da götlek birer ibneyiz.. - abi biraz ağır olmadı mı? - özellikle sen hayvanoğlu havyan...şu koca evrende çok itsin... - oksijen mi bitiyo senin?.. - ne sandın pezevenk... |
|
|
|
|
|
|