|
|
#1 | |||
Söz : Vuslat Kayıt&Stüdyo&Mix : Berkay (B4 Music) Download : http://www.dosya.tc/server25/uaop5F/...aKara.mp3.html https://www.facebook.com/vuslatofficial Kapak Tasarım : Home Graphic Sözler : Akla karaya seçtirdi rap bana Bin türlü yoldan geçtirdin hep ellerimde hiç bişey bırakmamıştı yinede boyun eğip dilenmedimki ben Bu siren benim sokaklarda çalan gökyüzü siyahtan maviye çalar Kaybedecek birşeyi kalmayan adamın arkasında dönüyor entrikalar Eski bi çalar saatle uyandım resmine bakarsam kahrolurum Geçmişi küllük yaptım yaktım öksürtüyor o yüzden hatıralar Aynadakinden utandım elimde olsa bi ömür daha susardım belkide herşeyi Kusardım elimden tutan olsaydı inanki koşardım Ne dermanım var şimdi ve de göremez gözlerim gerçeği Herşeyin üstüne çekince perdeyi gör günlerim aynısı birbirinin Ve şimdi ki halim birinin değil yada diyemem herkesin eseri Aklıma gelir arada eserim derim olayların sebebi hep mi beşeri Yaran deşilir akmaz dışarı derdin omuzlarına yüklenince aşırı Kaçmak istesemde dünyadan yapamam çünkü elim kolum bağlı Bi halde beklemekteyim emeklemekteyim Bu dur demek değil biliyorum tabi ama hangi birini düşüneyim Nefes almak bile zorken başkasına yeter miyim? Üstüme vazife olmayan herşeyin üstüne düştüm üzüldüm Görmüştüm göreceğimi gidenlerin hepsi de keyfine düşkün Geri dönmüştü verilen sözler, unutulmuştu yine de Özlem Güneş doğmuştu yeniden ama geri batması mıydı olması gereken Kalbe bir noktadan ateş et öldür yada ateşe ver sonra söndür orda gördüm içinde savrulan bir yığın aşkla kavrulurken ömrüm orda gömdüm en ufak rüzgarda kırılmaya meyilli olan bu gönlü Zor bi gündü kafamı devirince yastığa olan bitenler artık dündür Soludukça ben huzurlu havayı kalbimin odaları panayır alanı Gibi neşelenir tanrım bana mıdır bu hayatın bütüm bayırlı yolları Sen kayırmazsın kullarını bilirim elbet bi bildiğin vardı peki benim sabretmeye gücüm var mı sürekli yürüyorum yorgun argın Dargın değilim hiç kimseye anladığım buna hakkım da yok zaten Aklımda hep bi matem buna binaen şikayetciysen kurtul madem Diyenlerin nedense hiç birinden çare bulamadığım gibi aksine Elime yüzüme bulaştırdım hangi işe el atsam onların sayesinde Kırgında değilim hiç kismeye bana kimse olsun istemedim Boğazıma kadar derde battım kaçarı yok bu işin yok mu işi Benimle uğraşma kafada yormuyorum aşka Taşra bi semte büyüdüm geldim döküyorum dertlern hepsini boğaza |
||||
|
|
|
|||
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| U.L.a.Ş – Kara Kış [Lirik] | Çankırı | Lirik | 0 | 12-04-2011 04:31 AM |
| Kara Kaplan - Onda-10 [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 0 | 03-26-2010 03:57 PM |
|
|