|
|
|
|
#1 |
cankırıda rapperlar qun qecdıkce cogalıyor. okullar acıldıgında hıphop festıvalı duzenlıyebılırmıyız acaba bu konser yada duzenlemelerle sız daha ıyı ılgılenıosnuz bence cok saglam olur. herkese acık bı yer olursa Taleb daha fazla olur naturelde yaptılar 10 kısı anca qelmıstır . bence bı dusunce ...respecT selametle.
Konu RapubliX tarafından (03-02-2011 Saat 02:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
ilgileniyo kanka ilgilenmez olurmu ama ilk önce neler yapabiliriz onları düşünmek lazım Naturel'i tutabiliriz bilet parası 5 ytl olur ihtiyaçlarımız çıkar bi okul bahçesini tutabiliriz ismet ya da Çankırı lisesi olabilir orda da yani biletli sistem olmaz sponsor fln bulmak gerekir zor iş bi de sizin yorumlarınızı alalım arkadaşlar |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Acemisi
|
Arkadaslar NATUREL olmas orayı bizim ömer gil yaptı zaten.Oraya kızlar giremio analar babalar izin vermio cocuklarını göndermeye,bencede iyi bir yer degil.Bide arkadaslar reklam cok önemli pazarlama.Biz böyle güzel olcagını bilseydik daha cok yogunlasırdık ipleri biras gevsek tuttuk diyo ömer gilde yoksa orası dolardı ![]() Bu arada atakan sen niye gelmedin maden 10 kişi warsa geleydin de 11 kişi olaydı (merak etme sedat ıssırmaz
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Acemisi
|
Bence iyi reklamı yapılırsa herkes gelir ben bunu yasadım cünkü pazarlamayı bilecen; ) Mesela eren diyodu ahmet bilet wer bende satarım felan acıkcası urasılmadı sora tekinde diyodu dersane cıkıslarında dagıtalım felan diye. Önce afişler hazırlanmalı (caf caflı )sora küçük el afişleri yapılmalı.Arabaların camlarına felan konur sora tiyatro,konser cıkıslarında felan dagıtılmalı.Bide baya bi översen baya gelan olur.Yada belediyeyle konusmalı karatekin parkının orayı bi h.sonuna işte gençlik zımbıtısı:P adı altında düzenlenmeli.Ben bi ara sormustum ok demişti ama resim için heralde bunada tamm der yani.Böyle olması iyi olur herkes gelebilir ama NAtureLL felan pawyon gibi yani siz olsanız kızınızı gönderirmisiniz?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Serial bomber
|
1.si göndermezdım 2.si borzone arkım adımı azıma anma lufen. herseyımı kestım senle sorun cıkarma sedat ısırır ısırmas senı ılgılendırmez her neyse qecmıs ıcın saygı duyuyroUm sAdıK. dedıgım gıbı ... anladın onu kanka |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Acemisi
|
Alıntı:
2.si olm ben kolay kolay sinirlenmem ama kan beynime sıcrarsa o zaman işin war olm benle!..Adımı agzına alma felan diye artistik yapmısın simdi sana burdan o agzına bi msj yazardım da sadık a dua et sen adminin hatrına forumu bozmuyom sende akıllı ol!Geçmişe saygı duy daha da karsıma cıkma walla senin iyiligin için... |
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çankırı Graffiti Festivali | c3n.hevol | Graffiti | 5 | 09-17-2010 12:24 PM |
| Ceza Ve Killa Hakan Fanta Gençlik Festivali Resimleri | FreeXrap | Wallpaper | 3 | 08-12-2009 11:21 AM |
| 16. Geleneksel Eldivan Kiraz Festivali (20.06.2008) Videoları [Rapid] | RapubliX | 16. Geleneksel Eldivan Kiraz Festivali | 20 | 01-24-2009 11:47 PM |
| ılgaz geçlik festivali | ΣΠİGΜΔ | Organizasyon | 5 | 01-07-2009 09:16 PM |
| Çankırı hiphop un başlangıcı | ganymede | Çankırı'da Hiphop | 21 | 03-03-2008 08:02 PM |
|
|