|
|
#1 |
|
Merhaba arkadaşlar yapmış olduğum beat albümü sizlerle paylaşıyorum, umarım beğenirsiniz ![]() Bu 33 Dakikalık Dinleti Hakkında Düşüncelerimi Söylemeye Başlayacak Olursam, Yaşadığım Şehrin (Kırıkkale) İlk Beat Albümüne İmza Attığım İçin Onurluyum. Albümde Değişik Tarzları Bir Arada Kullanmaya Çalıştım. Zaten 1'den 9'a Kadar Sırasıyla Dinlerseniz Bunu Net Görürsünüz. FL Studio Programını Kullanarak Yaptım Bu Müzikleri. Tabi Bir Çok Arayüz de Bana Bu Konuda Yardımcı Oldu. Nedir Bu Değişik Tarzlar ? - Batı ve Doğu diye tek kelimede özetleyebilirim. Yer yer şarkılarda kanun ney keman yer yer elektronik enstrumanlar kullandım. Albüm 320 Kpbs: Serkan Narin - Fil Harmony 320 Kbps.rar Albüm 192 Kbps: Serkan Narin - Fil Harmony 192 Kbps.rar Beatler üstünde her türlü oynama yapabilirsiniz |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Jargon Beat - Gizem Vol.3 İns.(Cakjal Blokaj) [Beat Albüm] | cakjal | Beat Albümler | 0 | 04-13-2011 10:13 PM |
| Jargon Beat - Jora Enstrumental Vol.2 (Cakjal Blokaj) [Beat Albüm] | cakjal | Beat Albümler | 0 | 02-09-2011 08:36 PM |
| Jargon Beat - Geçmişten Bugüne Instrumental Vol. 1 [Beat Albüm] | cakjal | Beat Albümler | 0 | 08-21-2010 10:16 PM |
| Dj Kral FT Kirk4imha - Diss To Mc Serkan | Kirk4imha | Çöp Kutusu | 6 | 04-12-2010 11:25 PM |
| Türk Beat Makerz - Nota İşçilerinin Anıları [Beat Albüm] | RapubliX | Beat Albümler | 0 | 02-19-2010 03:39 AM |
|
|