|
|
#1 |
![]() Fethiye’de çalışmalarını sürdüren “Şeyhum Şeyh” uzun süredir beklenen Maafak isimli albümünü tamamladı.11 parçadan oluşan albüme Şanışer Methüsena, Fünye, Tolky, Nebula, Firavun Anubis düetleriyle eşlik ediyorlar. Albümün kayıtları Şeyh Recordz da alınmış mix işlemleri Tolky & Şeyhum tarafından yapılmış. Ayrıca albümün beatleri Tolky, Fünye, Mesth ve Rabbani’ye, kapak tasarımı ise Şeyhum'ait. Keyifli dinlemeler.. Myspace : www.myspace.com/seyhumseyh Tracklist : 1.Maafak feat. Şanışer Methüsena 2.Yalnızlar Şarkılarda feat.Firavun Anubis 3.Kuşlara Sordum 4.Bana Bir Hikaye Yaz 5.Gri Renkli Düşler 6.Paskal 7.Tarzımız Belli feat. Fünye 8.Rap Benim Hayatım 9.Hindistan Cevizi feat. Tolky 10.Tribal 11.Yok feat. Nebula Full Album : Şeyhum Şeyh - Maafak |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Toxin - Bedava Albüm Part 1 [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 2 | 02-24-2015 12:55 AM |
| Mel ft. Şeyh Şamil - Niteliksiz | RapubliX | Underground | 1 | 08-17-2010 06:20 PM |
| U.L.a.Ş. - Underollü Albüm [Full Albüm] | єραcк | Underground Albümler | 0 | 07-19-2010 09:37 PM |
| Betanın FULL albüm ve albüm dışı şarkı linkleri Buyrun !!!!!! | Sfenks | Underground | 0 | 07-08-2010 09:20 AM |
| Kuva-i Klasik (Toplama Albüm) [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 1 | 12-16-2008 05:05 PM |
|
|