|
|
#1 |
|
yow yowlarla rap yapılmaz anla bunu göt vermem duy bunu evet istanbuldayım vede yine söylüyorum rapperların ortasındayım hyr ben senin amını yalıyorum.....! en iyi rap yapanın adı kancık ise shefin adıne olucak? seni ben samsunda sikicem! nerede elime verdin bu siteyi senin elinden alıcam daşşağını değil amını yalamak istiyorum hadi aç mina tutarım ama amınbaşı yok.!! sikene maaş veriyolar doğru bende maaş alıyorum... M.N.T.R.Y kızmış amanınkaçın )senı bjk anıtın üstünde sikiyim haberim var herşeyden senin sikildiğinden bile... sikmekten bıktım ben doğuramam senın gibi mc'llerle battle kapışamam beni shef'e sorsan tanır nerde eziğim sikin yokki yalanacak amın var kazınacak 1 numara ibne sensin bülent ersoyunkardeşisin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Yenisi
|
ALIN KANKAMLA FEAT'IM Deathblow a.k.a Raplay bak bu defansive tam bi dedektive bizim grup aktif ,rap aktif....! diğer salaklaın amına koysun deathblow onları durdursun deathblow akşama mala vursun....! ben deathblow meraba diyorum yazdığım disslere herkeze yaptırmamki yorum evet ben herkeze yazıyorum....! o kendi amına koysdursun yada koymayıp deathblow'u durdursun ver bana deathblow diyip dursun....! deathblow senin amına koysun o küçücük beynine koysun bir top misali sana koysun....! sen bi toysun deathblow senin tadına doysun senin amını oysun --------------------------------------------------------------------------------------------------------- SKUL mc* girdim track'e ve bir beat at skul mc atar bomba hadi çatpat feat'im atar size diss'i kat kat boş vakitinde yan gel yat atın altında bin ve kaç kanki markamız var new york yanki herkes burda rapçiymiş sanki hadi kop bu trackle mayki fay hattı gibi bu altımdasın kop geçidinde koparsın en gerçeğinden bi şoparsın skul mc geldimi kaçarsın kelimen gelmedi aklın nerede çocuk ortaköy defansive 7 kişi bulduk biz ortaköyde ilk değil sonduk durduk olduğumuz yerde saydık donduk bize laf atanın bacısına koyduk iki sene önce bizde toyduk şimdi neysek on sene sonra oyduk skul mc koyar sana sorduk |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Yenisi
|
(BU BATTLE DIR.www.raptime.org'da HERİFLE KAPIŞTIM BEN HERİFİ BATTLE DA ALDIM DİYE HERİF SİTEYİ HACKLEDİ RESİMLERİ VAR İNANMAYANLAR İÇİN) SADECE ÖĞRETMENLERE YAĞ ÇEKERİM DEVİL KAFİYE HOCASI BUNU BİLİRİM BİRDE SENİN GÖTE ÇEKERİM RAP YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR EVET MEKANIM BEŞİKTAŞTADIR BU AKŞAM KULAĞIM HEP ÇINLIYO KULAĞIMDA İBNENİN TEKİ SANKİ ÇIĞLIK ATIYO LAN SANKİ BEATE YAZMIŞIN BAŞINDA KONUŞMALAR DEATHBLOW SENİ KOVALAR SEN İSE HER ZAMANKİ GİBİ KAÇAR SENİN GÖTÜN PARA OLARAK KAÇAR DEATHBLOW SENİ GÖRÜNCE AÇAR ÇEKER 31 EVET BU DİSS DAHA 1 CEVAP GELİR İNŞALLAH DEVAMI GELECEK İNŞALLAH CEVAP GELİR DİE DUA EDECEM ALLAHIM ... SEN TOY AMA ÖYLE DEĞİL SİZİN ANAOKULUNDA OYNADIKLARINIZDAN SENİNLE OYNUYORUM ANLA BUNU SANA ÇAKIYORUM UUUU!!!!! EVET SANA DİYORUM BİRAZ SUUUSSS!!! |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Yenisi
|
(TALKATİVE DİYE BİR ARKADAŞAYDI) sonuç zaten belli senin göt elli biriktirdim para elli sana gedim ince belli.....! anama küfür etme sakın devile benzemem tutarım sana kin herkezle kapışıom bugun oldum battle kıng amına koydum işte senin baban işte fareli köyün karşınızda o işte babasıda işte.....! |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Yenisi
|
(BUDA TALKATİVE'YEYDİ) handede dinler tüm kızlar benden ister sen orospu gibi mc sin bu laf burda biter adamım ben sen adammsın deathblow seni burada siker sikerim senide 4 senenide 4 sene öncesinide kaleminide ilk rapinide sikiyim disslerinide senide sikiyim evindeki fareyide evde götüne bibratör sokmaya benzemez deathblow uykusu gelince esnemez eski battler gibisin dostum dersin deathblow seni bu yüzden sikmez şaşı bakar bir kör diyen talkative kendisini göremez sirmc'yide sikiyim senide yatkın olan lyriclerin değil sensin orospu misalinde altına yattım amına koydum sen deathblow ver ver ver de evet bilirsin senide siktim kız meslek lisesinin bi köşesinde soktuğun rap kendi götüne girmiş farkındamısın aga korkudan sıçmadım,azdığımdan boşaldım senın boynuna punch'ı nerden öğrendin kerata reklam vardı ordanmı baktın anaa! işte bu kadar girsin talkative imiş göt seni!!! |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Yenisi
|
(FİREMAN'AYDI) yediremedin sözleri cevap gelmedi küfret rest çek benden herkese respect beatımı açtım kendimse azdım adres belli ortaköy defansive gelde bana suratıma söv söp sustururum ben seni gibi götleri rapin malesef yaşın kadar büyük değil yazmaktan ellerim yoruldu bana diss yazan her kalem kırılır oyun burda bitsin bu diss bitsin bağlayacam boynuna urgan beate yazdıgın söz olmus kanser fireman dinle verdim eline sokarım götüne çıldırdım işte harbi sikerim düşman sensen harbi ibnesin evet aynadaki ibne sensin zamanında mcler hep yendi artık sıra bende buldum sana ben bir işkence yağlı kazığı bilirmisin sen yarrak yermisin burada virgül koyuyorum cevap gelir die..! FUCK'A BASTIN DOSTUM |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Yenisi
|
(BUDA FİREMANAYDI) Vakti gelmiştir götüne bilerek kaldırdım Şimdi atacam sana bi diss Evet bu altıncı hiss Başladım ilk ben mR.Fire-MaN a yazmaya Bu dissten sonra mR.Fire-MaN olucak mR.Fire-WOMaN Olaylar şöyle gelişio anlatayım İlk önce raptime de yönetici oluyo bu ibnenin götü bi güzel kalkıo sonra geliyo DeathbloWa meydan okuyo Benim kankama diss atıyolar kankam 6 sayfa cevap verio bide buda yetmiyo sanal alem ibnesi mR.Fire-WOMaN geliyo DeathbloW bu ibneyi sikip sikip yolluyo Evet bu bizim tayfa ORTAKÖY DEFANSİVE götü kalkana atarız dissimizi Üstümüze gelenede vururuz tekmemizi yerden bitme fazla ileri gitme adam gibi saldırın tozu dumanı kaldırın bu kapışma içinde herşey var öncesi destek sonrası alkış evet o adam yol gösterenım shef Sense Rapin kralı eşreff |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Yenisi
|
ArkadaŞlar İŞte GÖrdÜnÜz Benİ 2008 Hazİrandan Berİ Rap Dİnlİyorum.sonra ArkadaŞlarla Free KapiŞmalarina Katildim.vee Shef Bana HerŞeyİ Anlatti Rap'le İlgİlİ Ne Var İse Benİm Üzerİmde Çok Yarari Vardir....İnternette Battle Yapma Dedİkten Sonra Battle Yapmayi Kestİm.BUNLAR ESKİ BATTLERIM Kayitlarim Temmuz AĞustos Gİbİ Olcak Olunca PaylaŞirim!! Peaceeee |
|
|
|
|
#9 | |
|
Foruma Isınmış üye
|
Alıntı:
|
|
|