|
|
||||||
Sarsıntı feat. Prozak - Tek Nefesli Sorgular |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
|
Buradan Dinleyebilirsiniz: http://youtu.be/GFvJhyGNgSo 26.08.2013 Yeni Şarkı Sözler; Sarsıntı Vokal Söz yazmak beynimden parmak uçlarıma varmak Bilinçaltını açmak tadına varmak saklambaç Oynanır bu sokaklar delilerin yeri sana değil Yazdığım her cümle içimden bana gelir Bırak üstesinden gelmeyi üstünden geçerler Dikkat et moruk dostlarını seçerken Biri okul bıraktırır biri yarı yoldan dönenler Hep kötü alışkanlık sol taraftan döner be Sigara paketinde kalan son sigara gibi Bakarlarsa sana değerin artar bunu bil Koyarlar o biçim hızlı bu gelişim Çarparsa saygılar Sarsıntı adım bu işim Parasızlığın acısı paranın mutluluğunu yok eder Zamanında bunaldığımdan şimdi yok edep Tanrının eziyet bağı bizdik sanki tek hedef Bu lanet bagı koparmak içimdeki tek dilek Nakarat x2 Yanımda dur hayata tek seanstı korkular İlham meleği başımda tek nefeste sorguda Bütün güzel şarkılar kötülükleri vurgular Her kapakta yazar sanki vur bi duman daha Prozak Vokal Kulaklığını tak hadi yaşamına son ver Bir sigara yak hayatına bir denklem Cümle sonlarında hep bir ünlem Adım Prozak ortamınızda tek gündem Psikolojim bozuk çocuk haplarımsa midemde Gözaltlarıma sebep bul ama sakın iğrenme zarar kötüden de gelir dostum iyiden de Hayatı sokaklarda yaşarız sakın imrenme Bazen dumanla bulursun tek hayat payı Yaşadıklarımı seyret korku tek sayım Adımlarım yavaş gibi sayardım adım Gördüğün rüyalar gerçek olamaz beni tanı Bi senaryo elimde gel anı kurgula Bi doz daha sakinleştirici hayatı zorlama Yanım da dur tek seans hayatın korkusu İlham melekleri burda tek nefesli sorgular Sarsıntı Facebook Page: www.facebook.com/comersarsinti Sarsıntı Original Profile: www.facebook.com/ETPlanYokPlanBu Prozak Original Profile: www.facebook.com/semizoqluu |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HOCA feat Collection Volume 1 | hearthofhell | Underground Albümler | 0 | 03-19-2012 10:36 AM |
| Mika feat. Serkeş - Düşünürken | ƒυякαη | Underground | 0 | 06-20-2010 07:26 PM |
| Deva - Yesinler (feat. Shua) | dewa | Underground | 2 | 04-10-2010 12:39 PM |
| Celde Feat. Arıza - Karamsar Aşk | Celde | Underground | 1 | 02-12-2010 12:05 AM |
| 50 cent feat simpson | dynamite | Wallpaper | 0 | 08-25-2008 09:39 PM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|