|
|
||||||
Joker the Pitt vs Deprest |
| Anketimiz: Kim daha iyi? | ![]() |
| Joker The Pitt |
|
0 | 0% |
| Deprest |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
|
OYLAMA İÇİN TIKLA http://www.18yer6.org/forum/final-oy...12.html?t=3112 Şimdi bak buraya çocuk burası Hiphop çekirdeği Deprest mi varmış karşımda askerlerim sakın çekilmeyin Uğraştırma beni rezil olmadan çekil beyim Liriklerinden anladım sen de var tekil beyin Sanki biraz acıdım sana merhamet kapım açıldı Biraz güler yüzle sanki krallığa kapıldın Sen Rap’te fazlalıksın bir bakıma azınlık Birkaç söz bıraktım okursun belki tadımlık Yazamıyorsun madem gider yapma akıllı ol Tecrübe demek değildir ki bir clan’da sakallı bol O yüzden gezme fazla bir gün belki kafanı kırarım Kliplerinde zor oynarsın her gün farklı sararıp Biz de devam ederiz kumara her gün zar atıp Kaybedilen her elde yine ışıklar kararır Seninle olan kavgadan sonra her yerin yaradır Mekanını tarif et gelirim 4-5 arası Ben diyorum ki bence sana bu kadar yeterli Çünkü senin yazdıkların final için yetersiz Aslında seninle olan bu final de gereksiz Çünkü bu yarışmada galip olan direk biz Konu Malibu tarafından (03-20-2010 Saat 11:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker ft. Rapublix - Kan Yağmuru | RapubliX | Albüm - Track | 3 | 06-10-2010 11:42 AM |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 10:15 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-27-2010 12:33 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|