|
|
#1 |
|
Napâlm Clan bünyesinden Hipnoz-x'e parçada Recm a.k.a. Venom eşlik ediyor.Mix Vuslat'a aittir.Kayıt Manik Depresif Production'da alınmıştır.Parça sonundaki scratchler RapoyeD'e aittir. Beat: Lost Dreamer Keyifli dinlemeler İndir: http://www.mediafire.com/?q843ig92gqyv9c4 http://hotfile.com/dl/78296836/22181..._imdi.mp3.html Recm a.k.a. Venom ayda birde kayda girdim sindim içime bekledigim o hayallerimde sersefil heryerim yaralarımla cebbelleşen merhemlerim recm batımda doğan güneş ölüme doğru gülen bir eş dönüme ugrayan karakter harap beden viran şehirde sigara dumanı kiraa ciğerlerim duman bekledigim dualar gelmez teklerim o anda kan izim duvarda var sözüm bu yandan yarama acı sıvarlar stilim çarpışır o partylerde aldım alkışı dumana ihtiyaç var tütünü kağıda sarmışım kaldırım bi dostmu sence kaldırırmı dertleri aldıgım bi doz mu bence olmadımki serseri Hipnoz-x Unutma bu sözlerimi sabaha karşı dinle Pencerenin karşısında bakışların kitte Ruhuna belayım artık git desen de gitmem ( ben ) Titremekteyim etkilersin ismen gamzelerin ısıtırken duyguları felç eder geçmişime döndüm ben hem de tek çelsede kıyamete gitmedim (baakk!) karşından geçmeden sol elin neden yüzümde kim bu seslenen!!! Duygular fakir hayat yırtık bi palto Hayaldeki evde dahi kan vardı az çok Akan nefreti görse ruha kan der Ben sevmiştim ilk defa hem de kalben Manik Depresif Production Dark Room Music katkılarıyla (h) Konu hipnoz-x tarafından (10-25-2010 Saat 10:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
eyvallah kanka mix için ayrıca teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
olduğu kadar kanka bizim verse ler kurtarıyor .p ehuehue .d
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Recm a.k.a. Venom - Dışarı Çıkartın | hipnoz-x | Albüm - Track | 0 | 10-11-2010 09:24 PM |
| Recm ft. Hipnoz -x & Tunç - Gereken Hiphop | hipnoz-x | Albüm - Track | 13 | 09-02-2010 01:19 AM |
| Recm a.k.a. Venom - Real Rhyme | hipnoz-x | Albüm - Track | 3 | 08-31-2010 03:36 PM |
| Sfenks - recm a.k.a Venom[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 11 | 03-08-2010 12:36 PM |
| qares vs Recm a.k.a Venom[OYLAMA] | qares | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 33 | 03-06-2010 12:25 AM |
|
|