|
|
#1 |
![]() İŞte ankaralılar için kacırılmayacak bir organizasyonnn ) Biletler sınırlıdır arkadaşlar 500 kişi girebilecek içeri neşet kılıç'ın yalancısıyım 1 haftaya biletler satışa sunulcak basım safhasında şuan Afiş yok daha kacırmamanız için erkenden söyledim afişi beklemeden afiş bulursam eklerim SANSAR SALVOO Ankarada bazı i*nelere rağmen ![]() **** A1 UNDERDOGS SESSION VOL 2 **** NESET KILIC & D.U.D.E Yeni albumunun tanıtım konserinde yeniden sizlerle beraberiz. Bu konsere sadece VIP giris alınacaktır ve 500 kisi ile sınırlıdır. Bu etkinlige katılmak isteyen arkadaslar lutfen onceden biletlerinizi temin ediniz veya rezervasyonlarınızı yaptırınız dısarıdan giris kabul edilmeyecektir. Konser günü ise sürprizler sizleri bekliyor ! Konuklar : Evren Besta Sansar - Şehinşah Mafsal - Heja AykutÇEVİK - Aga B - Saint C.J. RZ Trap - Erdener - Murder Undershock - Underside - SoundPark Nokta - T Guard O.G. Barrio - Stamp - Zifrisiyah Özel Konuk : DEDE Ne Hacet's Dancer Girls ( Hacettepe Üniversitesi ) Dj tnt Dj Onur Arslan Dj BROK ( İzmir-Coast ) NeşetKILIÇ & D.U.D.E featuring Live Band & EDA Giriş : 15 TL Bilet Satış Noktaları : Ankamall Sanatolia Gişesi ( Ankamall - 5M Migros Yemek Katı / Akköprü ) Kardelen Hiphop Shop ( Limon Bazaar / Kızılay ) Kargaşa Hiphop Mağazaları ( Sincan & Keçiören ) Konu Malibu tarafından (01-19-2009 Saat 09:01 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Şehinşah Röportaj (2009) | єραcк | Röportajlar | 3 | 06-20-2010 01:24 AM |
| A1 Underdogs Session (12.10.08 - Sanatolia) - Video Performanslar | RapubliX | Konser vb. | 4 | 01-19-2010 07:09 AM |
| Ceza / Kenan Doğulu / Pinhani Festival 2009 Albüm 26/06/2009 Tarihinde (Tanıtım) | RapubliX | Overground | 0 | 06-26-2009 01:34 AM |
| Ceza Ankara Konseri [28.02.2009] | RapubliX | Organizasyon | 9 | 03-08-2009 01:07 PM |
|
|