|
|
#1 |
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Serial bomber
|
size sadece gülmekle yetiniyorum ve bidaha sizle uğraşmıycam son kez atıyorum sizin igrenc hareketlerinize cvp veripde Siz olmuycam ! benden uzak durun ve calismalarima ya adam gibi yorum yapın yada basıp gidin . ben isimi yapıyorum sizin gibi Diş gösteripde salya akıtmıyorum selametle Sitedeki bu şahıslar haricindeki diğer üyeler özür dilerim yinede sorun cıkıyor ama şunuda unutmayın siz 2niz =) Üretmeye devam edicem ne kadar karalamaya calıssanızda bb
|
|
|
|
|
#9 |
|
Foruma Isınan Üye
|
bakın sevgili adminler öncelikle her yazdıgım gibi bu yazdıgımı silmeyin rica ediyorum atakan sen bize gül ben sana çok gülecem sen yalancı .................................... vs bi insansın karsımda baska bır sey dıon mılletın yanında baska bır sey dıon artık ben bu polemıge bı son verecem gel studyoya bı konusalım ya tatlı bır sekılde kapatalım ya da ben sana herzaman kı gıbı kıryım bı tarafını olay kökten çözülsün sıkıldım ya senden öyle forum dan böyle artist bı sekılde konusup sonra da karsımda kanki ayaklarına yatma okiş canım benım ben hergun studyoda oluyorum beklerim...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Serial bomber
|
Alıntı:
sizle kardes qecındımde noldu hea? agzımı acdırmayın riyazat rica ediyorum tum konularımı silin selametle sizin huzurunuzubozmak ıstemıyorum bunlar her sanıe boyle yapcak aeo.
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Turgay K 10.Yıl Hediyesi (10 Adet Beat ve Rapstradamus'tan 2 Şarkı) | RapubliX | Underground | 0 | 02-18-2009 04:30 AM |
| Sagopa Kajmer Beat'leri (41 adet) | ΣΠİGΜΔ | Beat | 10 | 02-14-2009 10:17 AM |
| 2 adet 3D-İlk denemelerim. | dupe | Çöp Kutusu | 11 | 11-22-2008 03:17 PM |
| Durmak yok 2 adet 3 boyut daha.. | dupe | Çöp Kutusu | 4 | 08-28-2008 06:15 AM |
| 4 Adet | mnıl | Komik | 7 | 07-28-2008 10:12 AM |
|
|