|
|
||||||
Insomnia - Ben Pes Edemem [Single] [Full Albüm] |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
|
|
#1 |
![]() Geçtiğimiz aylarda yayınladığı Birinci Fasl adlı ilk albümüyle piyasaya iyi bir giriş yapan ve adından söz ettiren Insomnia Ben Pes Edemem adlı single ile karşınızda.Single'da 2 yeni parçanın yanında bonus track olarak Birinci Fasl albümünden önce kaydedilen Beyanat isimli parça da bulunuyor.Keyifli Dinlemeler Online : www.myspace.com/insomniarap Track list : 01- Ben Pes Edemem ( Beat : AhidEmin ) 02- Kim Bu Duvara Yaslanır ( Beat : Lendua ) 03- Yemi Yutarken Düşünecektin(Skit) 04- Beyanat Ft. Kozmos Parodi & Mecaz & Lendua ( Beat : Lendua ) Full Albüm:Insomnia - Ben Pes Edemem(Single) |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Serkeş & İnfazmika - Aperatif (Single) [Full Albüm] | ƒυякαη | Underground Albümler | 0 | 06-20-2010 07:28 PM |
| Sybra Azazil - OnDört (Single) [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 0 | 06-10-2010 08:32 AM |
| Eal F. Skillz - 8x8 (Single) | RapubliX | Underground Albümler | 0 | 03-09-2009 07:49 PM |
| Beton - Godzilla (Maxi Single) [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 1 | 01-26-2009 06:00 PM |
| Hayki - Bu Kalemin Break Dansı [Single] [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 1 | 12-07-2008 11:21 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|