Alıntı:
rap-anestesi Nickli Üyeden Alıntı
parayla alakası yok Karakaplanı Tanıyosan Ona Sorabilirsin İhtilalden dostum kim kime para vermiş nese reklama gerek yok moruq senin yorumunada ihtiyacımız yoktu zaten senin yanımda olup olmaman umrumda degil inan buna yeterince arkadaşım var sen ve senin gibilerden çok daha kalite li buda sana son sözüm farkındaysan albümüde ben paylaşmadım furkan paylaşmış ayrıca benim haset le felan işim yok sadece siz dalga gecercesine yorumlar yapmışsınız evet bastıra bastıra sölüyorum benim param varki saga sola verebiliyorum bunada kanıtladım kendi partimde c3n gibi onu bunu araya sokupta gidip AKM almadık gittik paramızla yer tuttuk istediğimiz adamı getirdik çıkardık söylettik bana bir tane hayranını göstersene burdan hariç burdakiler sırf mod olmak için yalakalık yapıyolar sana bunuda çogu bilio ama nese ben size 1 beden büyük gelirim koçum bunuda aklına sok daha konuşmaya gerek yok zaten çok fazla baktıgım yok sitene felan ara sıra bakıomdum artık hiç bakmıycam istersen 1 gün msn yada facemin şifresiniş vereyimde bak gelen msj lara chat leşmelere felanda sonra konuş oke bb
|
Tutturmuşsun bi' senin siten, ben bu siteyi genel anlamda hiç bir zaman kişisel sitem olarak görmedim, görmem de. Diğer albüm gibi bu albüm için de bana bilgi geçseydiniz veya
admin@18yer6.org a mail atsaydınız kuşkusuz sırf Çankırı var diye anasayfada yayınlardım ama bana öyle bi' mail de gelmedi taraflı bir tutum sergiliyormuşum gibi konuşuyorsun. Siz albüm yapmışsınız diye değer verip indirdim ve görüşlerimi belirttim bu bir şarkıcı için şüphesiz bulunmaz nimettir
(ben olayım başkası olsun, önemli olan yorum olması). Ben sana parçam, şarkım seninkinden kaliteli demişim gibi konuşuyorsun. Zaten 8-9 tane parçam ya var ya yok imzamdan dinleyebilirsin de. Yapacağın işleri hayalim almayacakmış, yap ondan sonra koy o zaman, kötü olduğunu bile bile niye paylaşıyorsun ki! Kötü olmuştur, gelişirsin herneyse sen de kabul ediyorsun zaten. Burada kimsenin de bana mod olmak için yalakalık yaptığı yok, öyle birşeye gerek de yok zaten neden yalakalık yapsınlar ki. Aksine yalakalık yapacak kişi varsa doğrusu adminin modlara yalakalık yapmasıdır. Sana gelen mesajlar sanadır tutup da vay lan Kaplan'la konuşmuş kankasıymış diye respect çekecek halim yok. Böyle çirkef bir tartışmaya girdiğim için de kişiliğimden utanma noktasındayım.