Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09-07-2010, 02:45 PM   #26
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim
Thumbs up

Alıntı:
rap-anestesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bide sadık sizde var bi sorun koçum sizi de dinlioz ama ben bişey demiom neden dersen şuan askerim ama şuna inan askerden bi geleyim o zaman senin bile hayal edemiycen şeyler yapcam sende bak gör uzatmaya gerek isterseniz beni banlayın site sizin ya bide nese ya kalsın bu kadar yeter gelince yüzyüzede görüşelim
Kötü olan bi' albüme iyi diye yorum yapamam, öyle ters bir yorum yaptığımı da düşünmüyorum fakat bu yorumun senin haset ettiğini ele veriyor. Sana karşı olan pozitif düşüncelerimi yitiriyorum.

Mali'ye de senin hayal kurduğun kişilerle çalışıyorum demişsin de Şehinşah'ın sizle parça yapmış olması tamamen duygusal. Yani 150-200 lira vermiş olsaydı mali de parça yapardı neye yarardı tartışılır. Siz yaptınız da neye yaradı, millet Şehinşah'ın verse'ü sardırıp sardırıp dinliyo. Bi' de Şeyho'nun rapi bırakma amacı sizle yapmış olduğu parçayı dinlemiş olması olmasın? Ehueaehe o kadar da değildir heralde. İlk defa bu mesajımda rapini karalamak derecesinde yorum yaptım daha önce hep başarılar, gelişmek lazım vs. diyordum bu da dipnot.
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır