Benim kafam değil de sagoyla koleranın kafa güzel galiba
Son tweetleri aynen şöyle:
@Sagopakajmerrap
İsmail Yk.'nın kudur baby şarkısındaki şikilay şikilay kombaye'nin hastasıyız.Bombada bombastik durma.Çok eğlenceli.
Bundan böyle rüyalarınızı myspaceime yazmayın cuma günü kutlaması da yapmayın,sadece müzik ile ilgili yazın,benim sanatçı olduğumu unutmayın
Sadece müzikle ilgili şeyler okumak istiyorum.albümdeki rüya notundan sonra artan rüya görmeleriniz beni bunalttı,itibar etmiyorum,çoğuyalan
Ayrıca insanlar kendilerince sürekli bizde hatalar bulup düzeltmeye çalışıyorlar,kendi ilminiz size faydaversin,beni değil kendinizidüzeltin
Bundan böyle daha da sert olmam gerek,yılışıklığı sevmiyorum,her şey doğru düzgün olsun istiyorum,yüzsüzlüğe tahammülüm yok.Çok sıkılıyorum
Ayrıca çevredeki dalaverelere aldırmayın kaşar da çok var yavşak da çok var.Bana yaptıkları işlerle gelsin herkes,ses var görüntü yok!
Herkes rapçi herkes sanatçı alayınızın göbeğini keseyim de işkembenizdeki kurtlar yerlere dökülsün,hasedinizden ölmeden tövbe edin.
Küçük kaşarlar da artık Sagopa pramidini kıçlarına soksunlar eğer sokamıyorlarsa büyük kaşarı çağırsın o sokar!Yoksa ben sokarım.
Ben sessiz duran bir pisliğim ama sizin temiz sandıklarınızın alayı taharetsiz ve pislik!Bundan böyle Sago'nun dozu arttı.Alayınıza Sago!
Ve beni seven insanlar...Ben de sizi seviyorum ama beni sevmeyen dostlarınız varsa vehala dostsanız,sizin de kökünüze kibrit suyu!dinlemeyin
Bana bu işte en iyi kim diye soruyorlar bende diyorum ki herkes ben olmuş,dünün gangsterleri bugünün melankolikleri olmuş tabiki eniyi benim
Sözlerimin yerlerini değiştirip kendi şarkıları gibi çıkarıyorlar.Müziğimi kopyalıyorlar.Ondan sonra da benim müziğime kaka diyorlarYoköyle!
Ben türkiyede kendi stili olan rapçi bilmiyorum herkes kopyacı,orijinaliniz benim ulan!Kendiniz olun,benim deremden su içmeyin! pöh!
Rapçiler Sagopanın hırsızı,taklidi,nasıl bunların içleri rahat edebiliyor,bana küfredip benim gibi olmaya çalışırken?Yüzsüzlük bu!
Kısacası A harfinize kocamaaaaan bir Q harfi ekliyorum.IOlur ya bundan anlarsınız,çünkü siz sanal alem delikanlılarısınız,orijinaliniz benim
Bu işi ne kadar daha yaparım Allah bilir ama sizin gibi piçler oldukça ben de olacağım ki paso gölgemden yürüyün.Ahmaklar sizi!
Bu laflarım aklınıza gelen bayan erkek her rapçiye!Ya kendiniz olun ya da siktirin gidin.Yayüzüme karşı erkek olun yada arkamdan karıolmayın
O bana diss yapanlar var ya karşımda en büyük hayranım oluyorlar.Onların anası da benim babası da,hayalleri de.A ve q yanyana unutmayın!
---
@Kolerap
Aferin hepiniz yola geliyorsunuz,melankolik oluyorsunuz,bizzat ettiğiniz lafları hergün kendiniz yiyorsunuz,afiyet olsun.Size de bu yakışır!
Berat kandiliniz mübarek olsun,Allah CC. günahlarımızı affetsin.Buna çok ihtiyacımız var...
Dj funky C 3-4 ay önce Sagoya dedi ki ''onlar hep sizin yaptığınız şarkıları dinliyor,hayatları siz olmuşsunuz,bu kinin nedenini anlamıyorum
Sizden başka birşey düşünmüyorlar,siz ne yaparsanız takip ediyorlar,ben çok sıkıldım artık,bunlardan'' demişti.
hadi funkye abim çekenler abinize inanın.Abiniz diyor ki ''onlar sizinle yaşıyorlar ne yapsanız takip ediyorlar,hayatları sizsiniz''
ve funky c şunu da eklemişti:benim size laf taşıdığımı sanıp benimle de konuşmuyorlar artık.Durum bu arkadaşlar.Kimin kime hayran olduğuaçık
Benden yüz bulamayan dinleyicilerse hemen düşmanımıza giderler çünkü en kolay tutunma yolu budur,ama içlerinde hep biz yatarız.Durum budur.
onlar okurlar ve kendilerince cevap atarlar çünkü başka işleri yok.Biz de albüm yapıp kafalarına çakar çakar dururuz.Biz işyaparızonlarstres
Bizim hakkımızda atar tutarlar,kendilerinin hakkında biz atsak tutsak kimbilir neler olurdu.
Ayrıca iyi hal mal yok avutmayın kendinizi gireceksiniz o demir parmaklıkların ardına.Yok öyle elalemin karısına namusuna babasına anasına
laf edip küfür edip iyi aİLE çOcuklarını oynamak!o ettiğiniz tüm küfürleri ve lafları götünüze sokacağız.Senin dilinden konuştum bak yavşak!
sevenlerim,beni size kötüleyen arkadaşlarınız varsa ve hala dostsanız siz de yavşaksınız,sakın bana yorum yollamayın,sevdiğinizi söylemeyin.
ya beni sevin ve içten davranın ya da hiç dinlemeyin beni tanımayın.2 sinin ortası yok bu işte!Ya hep ya hiç.
---
|