01-13-2008, 12:07 AM
|
|
|
|
Alıntı:
arafyaren Nickli Üyeden Alıntı
tamamen doğru bi yazı.tükürdüğünü yalamakta birinci YUNUS ÖZYAVUZdur bu ülkede.ben kendimi göstermem diyen adamın kliplerine bakın,beni bu ülkede kimse eleştiremez dedi,tv8 de edebiyat profesörünün elini öpcekti az daha,siz daha iyi bilirsinz tabi filan dedi,biz türkçe rap yapıoruz dogruları anlatırız dedi,oynak rape karşıyım dedi,istanbul attackın büyük destekçisi oldu,cezanın kapısına silahla adam gönderdi,kuveet miradakileri ceza diss atmaya zorladı,distortion ep nin sözlerinin tamamı sagopaya ait,mozole mirach,zet,sitem depresif,raffine diss atmak zorunda bırakıldı.halbuki sorun ceza ve sago arasındaydı.bidaha diss yok dedi,pesimist ep 4 teki şarkılar cezaya laf sokmaktan başka bişe anlatmıodu.hep tükür hep yala,nereye kadar.niye önce sitem ve mozo sonra zet ve raffine cıktı kuvvet miradan.mozo ve siteme iftira atıldı.raffine ve zete verilen album sözü tutulmadı.2sene önce ankara konsernde sago kendı agzıyla önümüzdeki sene bütün kuvvet mira üyelerinin albumu olcak dedi,sadece abluka alarma album yaptı.kuvvet miradaki hiç kimsenin kişisel başarısı yok.nereye kadar gider böle.ayrıca kolera sagopanın eşi olmasa kimse dinlemez.hayır kolera cok gusel soluo filan demeyın.mantıklı düşünün.dinlemezdi kimse.tamamen çirkef bi kadın...neyse çok uzattım
|
dostum dediğinle yaptıkların arasında çok fark var bi kişi bile seviyosa saygı göstermek lazım diosun yazdıklarını okumuyosun galiba...Ayrıca kimsenin rapine laf söyleyemezsin taki rapin o kişininkinden daha iyi olana kadar...sagodan daha iyi rap yapamıyosundur herhalde
Konu slayer06 tarafından (01-13-2008 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir..
|
|
|