09-03-2009, 09:03 PM
|
|
|
|
Alıntı:
Malibu Nickli Üyeden Alıntı
ee kardeşim bilip bilmeden atıp tutarsan olmaz buişler..yediği yumruklar 2 kişideler emre baranselle birilikte..kanal cıkışında gerek yapıldı bilmiyorsun o ayrı mevzu..Anında fuat topladı elemanları o yayın kesildiginde cezayla telefon görüşmelerini anlattı mesut yar..Yattıgın yerde cıkama lafını niye söyledigini neden kötü yönden bkıyorsun??? BUadam west coastcı 2pacı sevmese west coast diye takılmaz...Cok büyütüyonuz sen bu adamı sevmiyorsun bahane yapıyorsun sadece...cıkamaki piyasa bizde kalsın o tekrar gelirse biz ekmek yiyemeyiz demek olmazmı espirili bi dilde şaka yapma çalışmış olamazmı.. Herneyse konu dışarı taşmasın deligi ttuturun 
|
program çıkışını bilmiyorum direk o anda vermeliydi cevabını sonradan adam toplayıp falan gitmişse ona da ayrı korkaklık derim (ama dediğim gibi bilmiyorum yayından sonra ne yaptığını) msn ekliyorum yayından sonra neler olduğunu söyler misn merak ettm ciddn xD hem bu konuya da ordan devam edelim dediğin gibi delikten taşmasn xD ayrıca bu herifi seviyodum Kırmızı Halı diss'i falan hoşuma gitmişti o lafından sonra gıcık oldum ne olursa olsun pac bi efsane ve saygılı olması lazım yani espri yapacaksa da ona göre yapmalı bnce
Alıntı:
RapubliX Nickli Üyeden Alıntı
gay's dadılar ın salakça konuşmalarından sonra fuat'ın lafı yapıştırmasına gay's dadılar acizliğini göstererek yumruklar karşılık verdiler ki emre 'de bi yumruk salladı boşa gitse de =)
ayrıca program çıkışına ceza'da gitti ceza-fan ın ana sayfasında blogta yayınlanmıştı ta o zaman dün gibi hatırlıyorum =)
artı Fuat tupac ölmeden önce bile batı yakası diye şarkılar yapıp batı berlin adına işler yapıyordu
|
işte emre salladı ama fuat mal gibi baktı öyle evet fuat ergin batı berlin falan diyodu ama ne oldu bu aralar anlamıyorum bu ceza ve fuat'a ceza'nın lyriclerde çok çelişki var mesela "Amerikan rapi gibi kadını aşşağılamam. Hepsi zaten bir çiçek, koparamam.
Şişman ya da zayıf farketmez hiç. Kimi yaramaz ama kimi daha da BİTCH" fuat'n o "owww yeahh maaann" lafı falan xD ve bunlar t-rap'in en bilindik isimleri Türkiye'de o yüzden biraz dikkatli olmaları lazım diye düşünüyorum bu sefer valla sustm bi daa bu konu hakknda burdan yorum atmıcam xD tekrar k.bakmaın sayfa kirliliği yaptığım içn
|
|
|