Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02-06-2009, 02:12 PM   #4
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130
İletisim

TÜrkiye'de gerçek gangsta rap olayı istemedin kadar var arkadaşım...ANlatayımı Sansar Salvo a1 underdog en yakın tarihte olan mesela... Dj pataklamaktan zor kurtuldu..Batıkentte seyircilerden ana bacı küfür edenlerden birini sevgilisiyle yakaladılar sevgilisini bırak topuk yaptı... Herife satır cekildi...

Killa hakan Almanyanın en genç banka soyguncusu...Boe B'nin trajik ölümünün ardından Bi grup ark.bataklıga sürüklendii..Hapiste başladı killa rape.. Türkiyenin Şuan tek gangstası Killadır...Sorarım Killaya diss neden yoktur...1 Kişi diss atı adını hatırlamıyorm 6 ay konserlere organizasyonlara cıkamadı.. 36 boys kreuzberg Çetesi..ALmanya Dazlaklara Irkcılara karşı Türkleri savndular Raple..Kavgalarla...Gekko g..Geçmişte Cezada Sokak kültüründeydi..Şimdi pek karışmasda...

Kadıköy Acil...Özellikle Selo ayrıntalara girmek istemiyorum..K.A. Hakında..Selo tipini görünce anlarsınız..
Sago şuan ne bk yiyor bilmiyorm ama iStanbulda bi grup arkdaşyla sopasız emanetsiz gezmiyorlardı sokak dolaşıyorlardı..Şimdi eski halinden eser yok cünkü Kalmadı götünü kollıcak..Kuvet mira zmnında cevresi vardı ama herkezden yalnız bırakıldı neden acaba oda ayrı bi mevzu..

Diyeceğim bırakın bu ayakları gangsta yokmuş..

Ayrıca amerikadaki gangsterlikle kıyaslamak cok yanlış..2pac g-unit 50 . eminem bunlarda gangsterdir.. 2Pac kraldır...Öldünede peK inanasım gelmiyor...Şu sitede paylaştım yazıyı okursanız..

Saygılar sevgiler...Daha cok yazmak isterdim ama gerek yok yeter sanırım..
Malibu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla