07-27-2008, 01:23 PM
|
|
|
|
Alıntı:
|
1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
|
buna aşk demeyeLim bence beğenme daha uygun üLkede beğeniLicek biri yoksa biz napaLım :Pp
Alıntı:
|
2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan.....
|
siyah giysek emo oLuruz renkLi giysek tiki oLuruz bence sizde bi dengesizlik var :Pp
Alıntı:
|
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
|
evt bu konuda hakLınız geneLde beyinsizLere aşık oLuyoruz...geneLiniz mi böyLe acaba ?? :Pp
Alıntı:
|
4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
|
sonda biLe oLsa sıraLamamızda beyin var oLmayan erkekLer için üzücü bi durum (:
Alıntı:
|
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
|
en azından kendimizi haLk kahramanı sanıp recep ivedik'i örnek aLmıyoruz 
Alıntı:
|
6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.
|
kadın hakLarından anLamazsınız centiLmenLikLe aLakanız yok bu maddeden başka bişey çıkaramıyorum ben (:
Alıntı:
|
7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
|
çoğu kız için geçerLi değiL bu ama odunca diye bi diLi kuLLanmayan bi erkek yoktur (:
Alıntı:
|
8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.
|
kim oLursa oLsun bi kız asaLetini korur bi erkek gibi ona buna gidip sarkıntı oLmaz ama erkekLerin bunu anLamasıda bekLenemez (;
Alıntı:
|
12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
|
demeyen bi erkek tanıyo musun (;
Alıntı:
|
13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
|
umut vermesende en ufak şeyden umut buLmayı başaran erkekLerdir tebrik etmek Lazım ama yine kötü kadın sen oLursun :/
Alıntı:
|
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.
|
erkeğin yapıp kadının yapamadığı bir iş oLdunu düşünmüyorum Türk tarihini biLiyosanız ordu komutanLığı biLe yapan kadınLar vardır...
Alıntı:
|
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
|
buna yorum yapmak istemiyorum gayet masumca bişey (hayır yani duvarındaki posterLe konuşması sana mı dert :/ )
Alıntı:
|
21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...
|
sınıfa gerek yok heryerde ağLayabiLirim noLmuş yani
Alıntı:
|
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
|
ibrahim tatLıses değiL ama arabesk dinLediğimi hiç bi zaman inkar etmedim aksine ''arabesk mi dinLiyosun üzüLdüm'' demişti biri (erkek)
Alıntı:
|
23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...
|
oLmayan bişey için uğraşmıyoruz işte oLanLarLa idare etmeyi biLiyoruz (:
Konu SuNShiNe tarafından (07-27-2008 Saat 01:37 PM ) değiştirilmiştir..
|
|
|