Alıntı:
chintiki Nickli Üyeden Alıntı
C ... W ... R .. başladı bak her gele bu insan sözlere sense dünkü gebe kimi rap yapar evde kimisi yapar sokakta ben sokaktaki cocuk sende evdeki moruk ya da gangstasındır mafia coluk cocuk.. sadece sahnede olmaz oyunculuk sözde sizin cetelere yolculuk ..
( kısa 2 dkda yazdım sözler diss içindir genel degildir )
|
Her Kulakda CWR , Sensin Lan Hergele , Benim Elimde Nargile , Aç İyice Sokacam Götüne
Bu Dissmiydi Anlamadım , D0stm Sen COk Saçmaladın , ama Benden Kaçamadın , Benim Diss'i Dinleyince Kesn Affalladın ,
Coluk Cocuk Demişsin Sanırım Bana , Gerçi Sözlerin anlaşılmıyor Dallama , Bence Bırak Rapi Sallama , Al Eline Bi BAğlama , Sen Cal sen OYna , Şehrazat Gibisin Girersin PArayla Koyna , bu Sözlerim Alayınıza ...
0yunculugu Nerden Karıstırdın , Cümle Bulamadın KAfiye Arştırdın , Kendinle Çelişme Kancık , Susda Beni Dinle Birazcık ..
kaRşındaki Ben Stress , Herkez Diyor Chintki'nin Sesini Kes , Nede Olsa Sen Diyecen Pes , Bu Sözler Benden Sana Ders , gercek BAttle İStersen Ankara Karanfil Adress , Olmayan Beynine Cek Bi Res , Bunlar Olsun Sana Test , Tamam ADamım Sesini Kes ..
Chintiki Eline Verdim Siki , Bu Dis Sana İki , Tamam SAglam Clan Sizinki , Ama Asıl RAp bizimKi , Daha Yazma Bana KAfiye , Yenemezsin Olm NAfile , Üstüne Sogu Su İç , SOnra S.git Evine ....! Peace Stres!