Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07-06-2008, 11:10 PM   #14
CwR_Stres
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

c3n , Seni YeNen BeN , Burda Kesilecek Senin Gövden , Daha Anca Laf Kalabıgı Yaptınız , Korktunuz Sanırım Benden , Ecel Terleri Döküceksiniz Beni görünce , Havalanırsınız Övülünce , Karanlıga Pusup Ağlarsınız Dövülünce ,

Bendeki Adamlar Lan Büyük Kafile, Rapler İse Büyük KAfiye , Fazla Konusmayın Cevap Atın Daha Bu Sözler Bile , Kucaklamataşına Yaslarım Sizi Grub yaparım İbine , Hadi Yürü Git Evine ....

Kucaklar Götürürüm Sizi Eldivana , Sermaye Yaparım Kandırım Bi Kiraza , Aman Para Lazım Poponuz Gelmsin Nazara , Korkmayın sakıN Patlarsa Bi Yeriniz Kazara , Attım Zarlarımı Dubara , Cektim Hepinizi Duvara , Elİmdeki Uzi 'yi YAsladım Kafanıza , Hadi Sizde Söyleyin Sıctınız ALtınıza

Cankırı'ya Soykırım , CwR Diye HAykırın , Ben Her Gördüğünüz Yerde Kaçın YaKalanıncada Bi Taraflarınızı Açın ..

Kaşınmasın Götünüz Yoksa ALınacaktır Öcünüz Bukadar mı Gücünüz Hadi Bana Sövünüz ... Zuhahahahaa

Son Verse Geldik Sizinle , Hadi Takılın Sizde Bizimle , Köyden Cıkma Rap Yapma Bana Gel yanıma İZinle , Biliyorsunuz Bunlar Size Az bile , Lafı Yediniz Artık Yürüyün Evinize , Selam Söyleyin Nenenize !!!!

R-E-S-P-E-C-T _ (Küfürler Gercek Boyutta Değildir Sadece Diss İçindedir YOksa Aile Bireyine LAfım YOk ŞAhsına MArkaj ) STRes CwR!

-

Lütfen Adamgibi Adamlar Cevaplasın ugrasamam!

Mesajlar birleştirilmiştir.By_KüLFeT

Konu By_KuLFeT tarafından (07-06-2008 Saat 11:17 PM ) değiştirilmiştir..
CwR_Stres isimli Üye şimdilik offline konumundadır