|
|
#11 |
|
İdol saymak ayrı bişi de özenmek taklit etmek ayrı bişi bence bunun yaptıgı kolpalık...Resmen şeyhimşah..Şeyhimşahıda senden cok severim zaten yanlış anlama kötüledgim şeyhimşah değil o eleman..
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
|
Alıntı:
Malibu nun yada Vuslat'ın ( :P ) dediğine katılıyorum.Şeyho'nun onun idôlü olması sorun değil Şehinşah tabiki de idôl için ideal birisi Yani benim de çok sevdiğim mc'lerden . Şöyle bir durum da var Şeyho'ya özenenlere oluşan tepkiyi siz de biliyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aktif Üye
|
arkadaşlar bi açıklama yapayım orda Arcey kardeşim sadece değişiklik olsun die öyle bişey yaptı yani yetenek li bilmiyorum bu konuyu bukadar neden uzatıyosunuz anladım nese forum un sayfasını boş laflarla doldurmayın lütfen yorumlamışsınız eyw. oldu bitti daha uzatmanın hiç bir anlamı yok..
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
|
Değişiklik veya başka birşey ben düşüncemi söyledim direk şeyhimşah canlandırmış..Başkasını taklit etmek yeteneklilik değildir.KOnuyu uzatmıyoruz sadece tartışıyorz ki bu tip forumlarda bu iş içindir yorumlarız tartışırız efendice demi.. |
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Raplife Clan Album(Karma Felsefesi) Release Party | Sfenks | Raplife Clan Album (Karma Felsefesi) Release Party | 13 | 05-05-2010 10:50 AM |
| Raplife Clan (Dağılmıştır) Açıklama | SameTr | Çöp Kutusu | 4 | 01-24-2010 08:51 PM |
| C3n Clan 'MiximumTape' Albüm çıktı... | c3n-egemen | Albüm - Track | 13 | 04-27-2009 07:42 AM |
| [Karma] Kafile - 2006 Full Albüm Şarkı Sözleri | kafora aka şahmat | Lirik | 0 | 02-15-2009 04:24 PM |
| c3n clan ''MİXimumTAPE'' ALBÜM snippet | c3n-egemen | Çöp Kutusu | 7 | 02-13-2009 01:05 PM |
|
|