|
|
||||||
Raplife Clan Album(Karma Felsefesi) Release Party |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
kes sesini böğürme...o değilde sana giren çıkan birşey olmuş atara geçmişin ne bu şiddetin celalin hödük..lafı götünden değilde sfenks gibi düzgün anlasan da Allah'ın verdiği beyni, ömrü hayatında 1 defalık kullansana? YORUMUN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ..Yorum yorumdur 2sinide kabullenirsen keyfinemi gidecez olumsuz yorumları kabullenemiyorsan paylaşma yada uğrama konuya lale.. |
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Araştırmacısı
|
Alıntı:
Her açtığımz konuyada kötü yorum olmaz...ipnelik yapan SENSİN her actğmz konuda kötü yorum yapan küçümseyen sensin beğenmiosan uğraşma...Adam gibi konuş serefszlq ypma Hödükde sensn Lalede hiç değilse senin gibi boş yere konuşmuyorz birşeyler ypmaya çalışıorz şimdi toz ol amele...
Konu ƒυякαη tarafından (05-04-2010 Saat 08:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
Böğürdüğün kişi bensem bana sorcaksın.laf nerene vuruyo bilemicem ama burda kötü birşey demedim. Kötü yorum ne yahu.Eğer birşeyi beğenmediysem ; bu foruma paylaşıyorsan ; beğenmediğimi söylerim, ağır geliyorsa parçanı , calışmalarını paylaşma.. Ben neyim ki seni veya başkasını küçümseyebileyim? Eksik yönleri söylerim dikkate alırsın almazsın orası senin derdin benim değil.. Çemkirmekten başka bi halt yapmıyorsun..Olmuyo öyle herşey hayal ettiğin gibi, farkında değilsin çocuk. burası dünya gerçek hayat hatırlatayımda dön bu tarafa..Toz olmamı bekliyorsan toz et laf kasma. Konu Malibu tarafından (05-05-2010 Saat 10:01 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Raplife Clan - Karma Felsefesi [Albüm] | ƒυякαη | Albüm - Track | 18 | 04-23-2010 10:41 PM |
| Raplife Clan (Dağılmıştır) Açıklama | SameTr | Çöp Kutusu | 4 | 01-24-2010 07:51 PM |
| Sokrat St - Karma 09 [Full Album] | RapubliX | Underground Albümler | 0 | 01-11-2010 03:14 AM |
| C3n clan dream party vol. 4 açık teşekkür | RapubliX | c3n clan dream parti vol. 4 | 1 | 01-10-2010 08:24 AM |
| ''c3n Clan'' Dream Party Vol.2 | c3n-egemen | c3n clan dream parti vol. 2 | 26 | 01-24-2009 11:39 PM |
|
|