![]() |
hidayet :D
>Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer.
>Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar: >Hiç günahin var mi peder ? >Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatim boyunca hep tanrima dua ettim. Karima ve çocuklarima sadik kaldim. >Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim >Melek : Çok iyi, bunlari biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüs anahtari der. Ve sonar Hidayet'e döner. >Senin hiç günahin var mi? >Hidayet: >Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim. >Tanriya dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çok sert ve hizli otobüs kullanirdim. >Melek Hidayet'e döner ve bunu da biliyoruz.. >Çok iyi al sana cennetin altin anahtari.. >Peder bu olaya çok sinirlenir: >Ben hayatimi tanriya adadim siz de gidip >Bu adami cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksizlik degil mi ?!! >Melek gülerek: >Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu. Skor farkli yani! |
emegine saglık eminem paylaşım güzel olmuş :D
|
biri anlattıydı güsel olmush eline sağlık
|
onemlı degıll
|
eline saglık palaşım için tşk ler
|
zülelelelelleyhahahahahahahahah :D KOptum ya saol paylaşım için :d
|
karnıma ağrılar girdi gözümden yaş geldi :D:D:D o otobüs kullanırken herkes dua ediyordu:D:D:D
|
süperdi arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş :D
|
çoq qüsel paylaşım walla saol :D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:29 PM. |