![]() |
Özür mesajı
Arkadaşlar geçengün yapılan party de geçirdiğim rahatsızlıkdan dolayı sizinde party nizi berbat ettim hakkınızı helal edin kusura bakmayın yanımda olan arkdaslarımada cok tesekkur ederım ıyıkı varsınız Sercan kardesımede geçmiş olsun ...
|
rahatsızlık?
|
yokkk kankaa yaa ne berbat edecen bu partyi sen bile berbat edemedin :P =)) saka bi yana sanada büyük geçmiş olsunn bi da da duymayımm ölee berbat ettim falan dieee...
|
sanada sercana da çok geçmiş olsun.asla rahatsızlık değil arkadaşım sadece biraz korkuttunuz o kadar=) siz iyisiniz şimdi gerisi önemli değil=)
|
kanka sana noldu yav ben bişey görmedim sen rahatsızlandınmı :S:S:S sercanın da bi topalladığını gördüm çıkışta geçmiş olsun dedim de valla seni görmedim ben yav geçmiş olsun
|
hepsini gördüm hepsinin ordaydim :D ikisinide ben taşıdım aq :D emax hafifte ayıı sercannn
|
cok saolun kardeslerım külfet bacanak ben orada rol yaptım sırf sen benı tası dıe demısım :D hersey ıcın saol hakkını helal et
|
cok sagolun kardeslerım dusunmenıs bıle yeter
|
KAnKy HAcKerliqTen fAlan birisi BeddUa etmiŞ olmasıN.. şAka da.. Geçmİş OlsuN Mert :):)
|
em@x böle bi konuyu açmana gerek bile yoktu ... :D
kilit+çöp |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:42 AM. |