![]() |
Türkçe RAP in faydaları??
sizce nedir faydaları siz ne gibi faydalarını gördünüz??
|
Kötü alışkanlıklardan koruyo:D
|
sen ne faydasını gördün selcen :=)
|
valla kank bi zararını görmedim:D:D:D yararıda çok valla say say bitmez sen gitar çalarken anlatırım bi ara ok;):D yada sen çalamazken mi demeliydim:D:D
|
zararını görcen ama sonra sen haklıydın deme bana elektro gitarımla seni döverim yada ozanı salarım üstüne :D:D
|
1.sen yakında rapin yararını görcen ben zararını değil çünkü yok
2.ozan deme de bana ne dersen de küstük zaten çok rahatım:D:D 3.sen gitarı tutmasını öğrendin mi kursa gidiyodun öğrettiler mi?????:D:D:D |
1.neymiş yararı sayıp duruon sabahtan beri 1 tane faydasını söylemedin ben zararını söyleyim "selcen gibi müzikten anlamayanlar rap dinleyerek benle laf yarışına giriyo"
2.küs kalmaya devam et ilk defa katılıom sana 3.ben yıllardır klasik gitar çalıom elektroya geçceğim için kursa başladım biraz sagopa dinleyip test çözmeyi bırakıp etrafa baksaydın anlardın :D |
rapin faydaları
insanı rahatlatıyo dinlendiriyo daha olgun yapıyo sözler harika özellikle sagonun daha dikkatli düşündürüyo konular üzerinde vs vs..sen anlamazsın bunlardan kör cahil(: 2-küserken sana sormadım dimi istersem barışırım:D 3-sagopa dinleyip test çözme kısmında sago dogru ama test çözme yanlış bilmiyosan öğren (: ayrıca gitar çalıyorum diyosun da kaç yıldır göremedik nedense hayal dünyanda çalıyosun sanırım:D o da güzel sırlar dünyası zaten senin hayat:D:D |
bu yazdıklarını okuyup gülmeyi bitirdikten sonra "hee de geç" taktiğini uygulamaya başladım ama 2. maddeyi iyi düşün işin iç yüzünü bilmion tabi yine pişman olcan.gitar konusundada sizin mezuniyete getiririm görürsün ben zaten 2 sene daha burdayım puashdhsdfh o zamana virtüöz seviyesine gelmiş olurum sen anlamazsın o ne dersin şimdi neyse:D
|
ozanda kank sayılırdı ama artık değil küstüm barışmıycam:D tamam ya yeter bu kadar okulda ezerim ben seni birazda .forumu ne hala getirdik senin yüzünden:D ama biz mezuniyete çömleri karıştırmayız pek neyse düşünürüz:D sende rapin faydalarını düşün adam gibi buraya öyle msj at ok asabımı bozma benim (:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:23 PM. |