![]() |
CEZA-''Yerli Plaka'' nası buluOrsunuZZ
bence Bomba bi albÜm ŞArKı AraLArIna SerPiştiRİleN ALmanca WE İNgiliZce verse ler GüseLL bi hava KAtMIŞŞ
|
bncede güzel olmuş yerli plaka güzel hazırlamış önce kendine bak süper olmuş bnce :D
|
benjede güsellll
|
bence de güzel ama fazla bi flex'li ortam yok beatler değişik bi tat güzel genel olarak..
|
walla sahsen ceza dınlemem ama karsılastıgımda yada dınlemek zorunda kaldıgımda guzel yapıor. .. sonucda emek harcıor....
|
anaa:D cezanın 1 sarkısını dınledım ark rıca ettıydı cok guselmıs qece qunduz haa:D helal olsun ona:D
|
Bence cezanın eski albümleri güzeldi.Sonucta onlar cook uzun yılların bi patlamasıyı bu yerli yalaka:P albümü felan bi kaç senenin birikimi...
Bence eski ceza daha güzeldi.Artık canlı performansları bile 5 kurus etmez rapten cok tekerleme söylüyo bence (tabi bazı seylerinnde hakkını vermeli!) HA! bide ark. A Dershanesinde okurkene yapmıstım. catıya cıkarken bi merdiven war, oranın duwarına yerli plaka yazmıstım, coook eskiden daha albüm yapıs asamasındaydı orda okuyan felan warsa bi haber wersin ya duruyomu hala? plss! |
;) öss bitti koc..
|
vallaha bence de borzone haklı eskiden daha iyiydi bu yerli plaka albümü beklediğim gibi değildi neyse emeğe respect güzeldi...
|
bence o kadar da iyi diil
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:08 AM. |