![]() |
Barış Giley - Beni Yanlış Anlama
Gard Müzik bünyesinde çalışmalarını sürdüren Barış Giley
Bir Kaptan H.Davran altyapısıyla karşınızda. Yorumlarınızı eksik etmeyin, keyifle dinlemeniz dileğiyle. =) https://www.youtube.com/watch?v=g6PMQC7orsg Lyrics: Barış Giley Beat: Kaptan H.Davran Mix: Berkant Merdivan Mastering: Berkant Merdivan Bir can yanması. İçimde kaygısı. Milimetrik hesaplarla kurulan ütopyanın aynası Bu kalp ağrısı. Çabuk geçti acısı, Gözlerdeki çıplaklığın hafızalardan kalkar mı ? ''Aşık oldum'' teranesi, delinin pervanesi, Peki bu adam katıldığı kaçıncı kerhanesi ?! Seks inançsız bir orospunun ilham perisi Dinleyin, ona bir geceliğine bir şans verelim... Aydınlatır sizi, anlatır geçmişini, Acındırır kendini, uçurur sizi ! Belki de aşık eder. Belki umut verip alır elinden Kolay delirmem, çünkü bunlar onun elinde. Bir amaç uğruna yaşa, inançsıza inanma, İmansızın kalbi olmaz çok sevip de kapılma, Adaletli ol ! Herkes yaşamaz sefaleti, Ya iyisindir ya kötü karakterli ol ! Beni yanlış anlama yaralarla gelir akıl başına, O yarayı kaşıma yine kalacaksın bir başına. Özgürlük içinde yeter ki kabul et bunu benimse Yine seveceksin bir insanı haykıra haykıra... Maziyi yazan insan tekrar okunur ama Yoktur dili ve bu son kelamlar dinle beni. Bak yine zerre sikimde değilsin hani Kasma yaşayan bir ölü konuşamaz tabi. Ütopyanın kervanından geçen bir deli, Astral bir beyin, önümde eğil. Karanlıktan aydınlığa meyili verir, Uzatacak elini yine delinin biri ! Bak yine kırılıyor tüm kafalar Dostlarım var onlar kafalar. Beni sen, kıçıyla dinleyen Yanlış anladı aykırı olmayan Karalarlar geçmişi, duymazlar. Sen konuş ama sana uymazlar. Yine yine kırılıyor tüm kafalar, Vicdanım var benim yeteri kadar ! Bu büyük yalnızlık, geride kalmışlık. O takmadığın kitabın yazarına kalmışsın... http://i.hizliresim.com/6r7okl.jpg |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:21 PM. |