![]() |
Cash Flow - Şarkı Sözleri
Zarlar yek
NAKARAT tek kelimede özetlerim işim rap bu Cash Flow düşmez oğlum kek sizinle işim yok hiçbir vek yanıma yaklaşamaz zarlar yek elimde tüfek yine olsun rap önümde bakardi diktim sek bornovanın yolları hep tümsek bu yakada gerçek hip-hop tek ÇAĞDAŞ ver emek işin olsun denemek yetenek yoksa işimiz var 10 tane back girsen neye yarar ne kadar dengesizsin mc bir yandan diss atar öbür yanda peace bize sataşanlar süremez iz bu devirde rakibimiz 5-1 le kayıp ayıp yemek yediğin kaba sıçtın alışıldık lafları sizlere başınıza yıktım internette köpeklerin disslerinden bıktım sokaklarda gezerken paramı cebine tıktım 1 milyonla yanlış yapan herkese sıktım rıhtım da var karşınızda bak deniz Türkiye'de batı yakası tek keriz herkese meydan okurum istediyseniz kapa çeneni kıraç eğer içmediyseniz NAKARAT tek kelimede özetlerim işim rap bu Cash Flow düşmez oğlum kek sizinle işim yok hiçbir vek yanıma yaklaşamaz zarlar yek elimde tüfek yine olsun rap önümde bakardi diktim sek bornovanın yolları hep tümsek bu yakada gerçek hip-hop tek VOLKAN bugünden birkaç yıl önce bizim dostumuzdun çok zaman geçirdik unuttun tütün verdi somurttun tutundum sanırım kendim için sormalıydım durmalıydın artık ayrımdaydık çok konuştun biz farkındayız herşeyin sen rahat ol piyasa üçgeninde taklit kolpa rapçi bol iyilik yaptık destek verdik adi yaptı rol tartışmaların ortasında bulamadı yol tek bildiğin çamur atmak iz bırakmak oldu kimliğini gizledin hep anlıyorum zordu korkuyorsun havlayan it ısırmaz ki köpek geri vites atma kapışalım teke tek harbi hip-hop piyasası sökmez özentilik kendini bulamamış durumdasın yok kişilik bıktık sayılır artık herşey sanki bir oyun son sözümdür bunlar şimdi git bozuk soyun NAKARAT tek kelimede özetlerim işim rap bu Cash Flow düşmez oğlum kek sizinle işim yok hiçbir vek yanıma yaklaşamaz zarlar yek elimde tüfek yine olsun rap önümde bakardi diktim sek bornovanın yolları hep tümsek bu yakada gerçek hip-hop tek Sahte Hayat Efendiyiz ve kıymetliyiz bu ensesinde Çağdaş bekler İzmir'in en ücra köşesinde Neşeside yok s.ker seni İzmir'li Bu da sana rock senin gibi soysuz çok Bastır İzmir RaPçileri için g.tüne sok Durmaz buralarda yaydan çıkan hiçbir ok Durum bombok kelimeler RaP yapamaz ameleler Denemeler teker teker ritimlerle dissleri Gibi Yasak KELİME!lerin de vardır hisleri Gördü kaçtı bizleri Düşmanın el izleri Sayfalarının da arasında s.ktim sizleri Asmalı konakta basmalı bu kerizleri Müslüm dedi verdi gazı s.ktim belanızı Yakacağız lan İzmir'de şanınızı Paylaşmak gereksiz döşekleri aşığınızı Kaç kere gördük konserde gözyaşınızı Mezar taşımızın üzerinde foçu yazar Günlerden cumartesi ya belki de pazar Vurulacak sana bu İzmirli arızalar Sana yerini vermez buldum sana bir mezar Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmalık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Son Sözüm Olsun Çağdaş: Her nereye gittiysen beni duy yazdıklarımı iyi anla ben bu zamanda kaybettim tüm duygularımı aldın gittin öldüm bittim sevgilerimi ittim elimin tersine geldi kalbimi deldi üç sene önce seni başka biriyle göreceğime yanındaki yavuklunu öldüreceğime söz verdim tek derdim,sen benim olmalısın arada bir hatrımı sormalısın yormalısın kafanı benim yaptıklarımı kim yapacak hadi bakalım söyle ayrılık acısı çok farklı benzemez başka acılara öyle... kalbimden vurdun beni insafsız beni duymaz vicdansız hicransız bir gün kalmadımı duygularımı kullanmadımı bu deli gönlüm uslanmadımı ıslak göz paslanmamalı asla yalana kalmadı çare sensizlikden bir çare Volkan: aşk denilen duygudur her insanın içinde var zordur insan aşk için eğer verirse karar duygular bazen hapsolur kalbin bir köşesine akıl mantık yoktur kalmaz sevgiden söz edince aklımı kaybettim bende bu yüzden kaybedendim terkedildim gülmedi bir kez yüzüm mahfedildim gönül verdim eğlenenildim aşk sarhoşu derbederim hazmedemedim yapılanları hep sabrederim yitirdim ben inancımı kalmadı şansım aşkta anlattım ve anlamadı suçum yoktu burda sonra oturup konuştuk hem fikir olmadık sevda bitti herşey bitti herşeyi hiçe saydı gitti ahu yüzü gitmiyor benim hiç gözümün önünden dünümde mutluydum mutsusuzum bugünümde umutsuzum yarınımda seni kabettim sonsuza dek aşkı kaybettim doğdum bir bebek kaldım dünyada tek. kalbimden vurdun beni insafsız beni duymaz vicdansız hicransız bir gün kalmadımı duygularımı kullanmadımı bu deli gönlüm uslanmadımı ıslak göz paslanmamalı asla yalana kalmadı çare sensizlikden bir çare Gecelere Asılır Yanlız kalmaktır amaç olmuş kimisine zordur elbet aşmak yamacı sebebi ne nedeni ne? koşmak gerek bedeline bilmek gerek özürü de çözmek gerek gizemi de hayat kolaydır bunları yapana belki de bunları çözmek takdir buysa dert kime alıştık gerçi dertlere teşebbüs etme ezbere hadi kulak assan sözlere dokunan yoktur böylesine gözlerime bak kapadım onları kalbimi dinle yakarım zorları ben kalbimle bazı neferler besler kendini etkinle çözemedim ben senelerce her canlı sanki bir bilmece sarmaşık gibi sardı içimi ve karmaşık bi labirent sanki her yeni bir gün gökteki güneş ışık tutar benim yollarıma severse sevmezler geldi de sen atsan bunları sor bana hayatta edilen mücadele her ne şekilde zor ama yenik düşmüşüm zamana gecelere asılır ay gökyüzüne gün doğar çıkar yalan günyüzüne ezilen büzülen çoktur yoktur kimsede konu merhametse Gülmemiş gözlerimin içi hiçbir zaman ama aldatmak için fırsat kovalayanları rezil etmek benim görevim ve de benim dönem ödevim hayat yolunda ayakta kalmak olimpiyat rekorunu kırmak kadar zordur bunu bilirim kelimelerim çok karışık benliğimle barışık bizler yakışık sizler zehirli sarmışık gibi hem çekicisiniz hem tehlikeli bizler ki gözümüz açık herşey apaçık ortada bilirim parazit gençlere darbelerim gelecek kim beni sevecek? acaba kimler arkamdan sövecek? zaman herşeyi gösterecek nefret ölecek, bölecek kar tutmuş sevgilerimizi yüreğime kim gömecek bunu bilmek en doğal hakkım sizden tek farkım ben gerçek sizler sürrealist bizler humanist duygularımızı hip-hop sanatı ile süslemekteyiz türkçe sözlü rapi üstelemekteyiz bunu anla onsuz olmuyor her bunalımda dünya dönecektir bu dumanla gecelere asılır ay gökyüzüne gün doğar çıkar yalan günyüzüne ezilen büzülen çoktur yoktur kimsede konu merhametse... Fazla Konuşma ÇAĞDAŞ Cüretkar pozlar peşinde koşan mankene Bu benim mahkeme bakarım takvime Önüme geçmene engel olmak için Cash Flow keşfe değer back mc yi biçin O ne biçim bacak onu kim okşayacak Boşa koşacaksa teker back mc ler Yine mi geldiler diye sordular bana İzmir'den selamımı yolluyorum sana ....durma bas gaza Gelemem ben naza işi sever yaza Hızlı ve kaza Ayvalık'ta taa Ölüme posta koy rap'te çoksa toy Dijital ol ve soy, sen küçük bi boy Cash Flow'la doy türkçe HiP-HoP'ına Volkan ile ben dayanırım kapına İzmir'ime dokundurmam dikkat et lan lafına NAKARAT İzmir'imde kopan bir fırtına Fazla konuşma yoksa sırtına çıkar Irkına sıkar, itina yıkar Kara paraları da ağzına tıkar[2] VOLKAN Yaşanılan alemin ardında hep biz varız Sonsuzdur bizde güven hiçbir zaman susmayız Kan kusarız gerekince ipleriniz elimizde Herkes bunun bilincinde kozlarımız dilimizde Biter burda akıl mantık düşmanlarla kuşandık Yenilmeyiz yenilmedik bazen tek susardık Destek veren kaç kişi biz boşa umutlandık Sevildik de üzüldük biz yoktan kanatlandık Araladık perdeleri çoktan biz savaştık Misyonlarda belli düşmana dost yaklaşırdık Pas vermezdik kaosu tek biz başlatırdık Ortam gerilir ve masa üstü tartışırdık Yalancının mumu yatsıda biter kül oldu Güneş doğudan battı bu sefer Cash Flow doğdu Hakim oldu piyasada güneyin öncüsüydü Şansını hep zorladı dost rap'in bütünüydü Orjin taşıdığın bu yüz denklemdeki tek çözücüyüz biz her günümüz her dünümüz olacaktır çöküntünüz başka yolunuz kalmadı ölüm olacak çöküntünüz kalmadı gücümüz bitmedi öcümüz bitmez sözümüz yoktur özümüz bak dur özümüz ölene dek istek günler gelene dek bizdeki yürek bizdeki bilek şeytan bacağını kırana dek zafere koşmakturmak hedeftir sonucu bulmak marifettir sdasdasdasddsfdsfsdfdsf felek tek sen kaldın sen de çektir Tanrı tektir hayat eşittir yürektir güçlü olmak bir istektir korkma güzel günler elbet elbet bir gün gelecektir gelmiş geçmiş gelecek yıllar bizim için bir sebeptir bir gerçektir yüzleri bir yıl yeni bir iz daha demektir bitmektedir yaşam paşam kazanır her zaman savaşan tırmanır tepeye yarışan kazanır her zaman çalışan hakkını kazanıp alışan budur yiğide bir yakışan yoktur buna hiç karışan azdır böyle yaşayan orijinden geçen orijinal bu rapte underground bitmez bizde yürekte flow devam eder durmak bilmez bu rapte underground bitmez bizde yürekte [2] çok mu zor mu oldu burama geldi artık doldu bulamadım da yolu suratımın nevri soldu sondu solumun soğlu kolumun düşman burda minimum yalancının yatsıya kadar yaktığı mum durum belki kötü bit pazarı size kurum yurdumun aydınlarını bombalarla vurun saatleri 24 kasımda beşe kurun CASH FLOW ve esef şimdi durun adam olun bak sen sokaklarda herşey oldu sorun nah ben izmir oldu internette yorum bak ben yaşarım ben kralına korum fuck tem şıllık hepinize yeter borum borcum olsun boynumun da işte burda yolcuyum sanma beni ırkçı mırkçı ne sağcı ne solcuyum sorgucuyum izmirimin izleri temizleyin Emir, Volkan, Çağdaş işte adraksiyonları izleyin Sus herşeyin vardır bir bedeli zormuş tutmak kelimeleri tutnmak herkesin tek emeli bu zordur çözmek bilmeceyi nutuk atmaksa basit ama yapabilmektir bundan emin dinle sen de bence önce düşün durma izmirimi ben de kaparım son kez olsun Cash Flow için gözlerimi kısmam ben de hiçbir zaman haksız olana sözlerimi durmadım durmam bundan sonra takip edin izlerimi bizi ezmek isteyenlere gösteririm ben dişlerimi Volkan, Çağdaş, Hakan hepsi batının kralıdır rap delisi kimileri olmuş ki duydum ben birkaç kişinin hep delisi çakar gruba sizce sırtına olmuş olan üç sillesi sinir elbet rapte yazılan barınan tüm rap listesi baktık biz de sonduk olduk kanlı alemin tek gözdesi biz de başardık artık varız olduk rapin tek özdeşi hakkımızda sevgi saygı olmadı kalmadı bizde kaygı yoktur bizde kimseye yargı bizde güneybatı tarzı sus, hepimiz ruh hastasıyız biz rus ruleti oynarken tuz buz ol hesap kol gibi girer sahnelerde usta biz, saksafonda siz vasat bizde izmirimizde usta olmuş birbirimizde yeraltı ise bizim izlerimizde yorgunluktur dizlerimizde hecelerimizde kafadan kaçık gecelerimizde pencere açık yollar drajik yine önümüzde yaşlar akacak yine gözümüzde sözümüzde durduk delikanlı Çağdaş'ın her gece elleri kanlı Fazıl gerçek zanlı aranan Gökçe malları karalara sarılan darılan kızlar yaradan fes batınan salınan manyak Mes izmir test, herkese rest soğut res tarzımdır sitilim her zaman farzımdır lazımdır bütün evlere set bebelere verilen mesaj net ha gayret be yola geldin exleri yuttun bize verdin niye girip verdin aptal sarışın bitti mi bizde CD karışım barışın sahtekarca olmuş içi nefret dolu sevgi rolmuş dolmuş cebi kara paralarla raplere açılan yaralarla aramalı kapıları dar alanda aramalı sapları her berebanda otlu kumanda aklı dumanda sen de geber bizim o limanda sus,hepimiz ruh hastasıyız biz rus ruleti oynarken tuz buz ol hesap kol gibi girer sahnelerde usta biz, saksafonda siz Yeraltında Geceler ÇAĞDAŞ çözemedim regomofi neydir kopil özledim bu rapi sussana torpil yaptım yeraltında sana baktım rapi katlettin ben ona taktım attım ırmaklara bir bir ümit ve davaro libero kimdir? izmir birdir bölünemez asla pasla yıkansa da farketmez rap affetmez bunu iyi bilin karşımızda gözyaşınızı silin dinleyin bizi bir ezberleyin gerzek beyinlilere benzemeyin gezmeyin,rapimi ezmeyin parayı denemeyin,yarayı elemeyin geçirecek zamanı sevirecek yamanı devirecek geri dönen ölecek NAKARAT bir başka yeraltında geceler iki pick up bir mikrofon ve heceler niceler geldi geçti gitti kim efendi kim?izmir yendi [2] VOLKAN dileklerin en güzeli nefes almak bence dolu dolu yaşamak gerek ilk önce hayatta kalmak benzer çözülemez bilmeceye dileyince istekler sana bana doğru yönelir bilmelidir her kimse amacına aşmamayı bir başına taşmamayı korkuyu yenmeyi ve de kaçmamayı gerekince taşlamayı yine hayat koşusunda durmamayı çözmeliyiz denklemsiz soruları aşmalıyız depremsi konuları gözlerim kapalı film gibi hatırlarım geçmişimi dün gibi açmışım ellerimi gökyüzüne aradım ama ben bulamadım sevgiyi NAKARAT bir başka yeraltında geceler iki pick up bir mikrofon ve heceler niceler geldi geçti gitti kim efendi kim?izmir yendi [2] ÇAĞDAŞ Cash Flow regomo rap slow odama tekno yow bence denyo o dinleme bu adamı inleme kinemi silleme yapanı silmene kapanı bilmene seni dilimleme dilekolay bu rape kim bile bile kine mi depirim erene lekeleme benzer rapimiz tekerlemeye NAKARAT bir başka yeraltında geceler iki pick up bir mikrofon ve heceler niceler geldi geçti gitti kim efendi kim?izmir yendi Zarlar Hardcore herkes kendini bilmezse nedeni bilinirse sebebi silinirse gerilirse beş kuruşluk ortam Cash Flow sigortam atıverdi çakıverdi dört gözle bakıverdi muradına erdi neydi derdi? ferdi kelimelerimi deldi geçti kendi seçti kendi yolunu herkes rapte bir numara merkez izmir beatte tek kral Mes ile Emir kıskançlıktan kendini kemir delir belir bu rap hakkını güney aklını don çaktını siktim geçtim kendimi kendimle birlikte keşfettim dostlarımı tek tek itanayla seçtim peşpeşe ile cash peşe,peşpeşe gelmeli hergele bu yana darbeli arbede başladı Cash Flow taşladı project gözü yaşlı mc elimde tepsi yüzümde depremsi depresyon,ilizyon bu da bizden televizyon,operasyon NAKARAT denk yetenekler bol bak hepsi istasyol zarlar hardcore dene de bir gör bakalım önümüze geçmeyi ne kadar zor [2] motivasyonu ters reaksiyon ile sağlayan kerizleri ipucumuz yelizleri, sizi gidi yarraklarımın antifirizleri dinleyin bizleri, sikiverdik sizleri dengede gizli güçleri harekete geçiriverdik de deldik geldik 24 kasımda bu dünyaya geldik geçiciydik kadrolu oluverdik birdenbire project çaktı seni yerden yere seni gidi pis kara pire işlemez bizde hile Cash Flow her dile hitap eder kitap biter burda yurda selam çek bir sakso kara belam buldu beni çok korktum seni gördüm rüyamda ezilirken sen istanbulda büzülürken ben izmirde denize giren fren yaktım tren attım drem drem şelalelerden keranelerden doğru yaptım kaçtım tarla başına doğru taştım dostlarımla birlikte savaştım NAKARAT denk yetenekler bol bak hepsi istasyol zarlar hardcore dene de bir gör bakalım önümüze geçmeyi ne kadar zor [2] Gayrı Meşru Evet benim cado sokaklarin içinden gelen kano sapık düşünceler beynimden geçer sanki pano yolunda koşar yüzlerce yobazdır adı haro birgün sonun gelir çünkü yukardaki var O karo elimde kumar masası kimin önünde günün birinde patlar özgürlük götünde gözü gözümde harbi sözlüyümdür özümde çok sinirliyim bugün bana sigara çözüm de gerisi kolay bu mahallede eksik olmaz olay elindeki torbayı aldılar mı yersin on ay karakolda ayna da var,dayaksa yıllara say her düğünde kurşnlar yakılı ekilir halay altıncı kattayız fazıl salih evde fay fay alay konusu salak rapin bence lay lay varoşlara parayı buldun mu dersinki bay bay yanlış yoldasın moruk kalem kırılsın mı hay hay NAKARAT Gayrı meşru yolundan koşan adım her yol mekruh çal çırp parçala zulala kur ayıkla sarmala kovala dur sen bakma arkana [2] Volkan tehlikeli tüm sokaklar itler mesken tutmuş baskın kalan suçlunun yanında yas tutuşmuş binbir çeşit dramın ortasında oynar dublör bilmez görmemezlikten görür bu millet sefil nankör insanın gözü bulanık kararmış ortalık çok bozuk rahat nefes yok kimseye olmaz artık bolluk umutsuz bir toplumda yer aldık rahat yok var zorluk dışarı bak bulunduğun yere numunelik koyduk kapkaç yapan köpeklerin kimbilir oldu kaç mağduru düzeltmek istendi çok konuşuldu bu durum gaspın haddi hesabı yok işte bu son durum ayılar dağdan indi yetmez biraz daha koyun kurtlar sarmış her bir yanı parsellemiş çakal rahat ol kalmaz hiçbir dünya malı kimin ... riske girmek gereksizdir bir adım atsan sakınca paranoyak oldu herkes analiz edip bakinca NAKARAT Gayrı meşru yolundan koşan adım her yol mekruh çal çırp parçala zulala kur ayıkla sarmala kovala dur sen bakma arkana [2] Gözlerim Nemli Binlerce insan görüyor gözlerim Binlerce insanı ağlatıyor sözlerim Bu yara benim ve evet hepimizin Bizim ikimizin başbelası oldu magazin Ne hazin ana bültenleri dolu şaklaban Akraban maymun,hatan ise King Kong İzmir Bornova'da son asker geldi Mahsen kilitli ve gözlerimse nemli Adım ise Çağdaş soyadım Kıdemli dar adam olgun ederli Dertli başıma dert kattın miğde benim fali Ölüm gelir ani,soru moru sormaz Akıl fikir yormaz,yorulmaz,vurulmaz Kaderi ters vurulmaz,vurulmaz bu refleks Sendeki bu kompleks genetik,denedik İnsan olana insan dedik,gerisini eledik Bak sen şu aleme dünya kıdemli Mahsen kilitli kaldı gözlerimse nemli Bak sen şu halime yaşamak bedelli Her tarafım oldu soru,sözlerimse dertli (2x) Sevgi yüreğimin bir parçası oldu,sürdüğüm rock yolu Haksızlığın sonuydu hani,sordu soru Düşünceyi canlandırmak buydu Hangimiz hissettiklerini yapabilir söyle,kimse Kim hayallerini sürdürebilir şimdi? Dinle bence içindeki his gizlice dışarı vurulmak ister Engince ve de sessizce,dertsizce Ben sizde,sen sizde Döner bu dünya sessizce gerçekte Düşündüklerim ile yaptıklarım tutmaz oldu Bu bir yorumdur Görünende hissedilenler son durumdu Telef edilen ise son yolundu Bak sen şu aleme dünya kıdemli Mahsen kilitli kaldı gözlerimse nemli Bak sen şu halime yaşamak bedelli Her tarafım oldu soru,sözlerimse dertli (2x) Cash Flow,İzmir Bornova (4x) Bak sen şu aleme dünya kıdemli Mahsen kilitli kaldı gözlerimse nemli Bak sen şu halime yaşmak bedelli Her tarafım oldu soru,sözlerimse dertli (2x) Cash Flow,İzmir Bornova (4x) |
eline sağlık güsel paylaşım
|
ne demek rica ederim(:
|
çok güsel olmuşş...=))))
|
paylaşım için tşk ler ellerine saglık
|
eywallah selcen:D:D
|
paylaşım çok güzel bayılıyorum bu adamlara....
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:48 AM. |