![]() |
18yer6 PS2 TURNUVASI
Arkadaşlar 18yer6 süpermoderatörü olarak moderatör Ozzy ile birlikte aldıgımız bir karar doğrultusunda PLAYSTATION TURNUVASI yapmaya karar verdik ... KATILMAK İSTEYENLER BURAYA YAZSIN ... KATILIM ÜCRETİ 5 YTL'dir. HESAPLAR YÖNETİM TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.. Oyun : FUTBOL 12 olur 11 olur pes 2008 OLUR... EN YENİ OLDUĞU İÇİN TERCİHİMİZDİR... Not : Mekan anket ile belirlenecek Zaman ise görüşlerinize bakarak belirlenecektir... Katılanlar By_KuLFeT OzzY M_C_S_A_D_I_K KopaRock_Bolun bboysercan mkursadulusoy |
valla farketmez ben 10dan sonra(saat 10 değil oyun 10 var ya :D) oynamadım ama katılmasam ayıp olur şimdi yaz sen beni de :D
ama saat tarih çok önemli benim için onu da ayarlayak |
muhtelemen cogumuz öğrenci oldugumuzdan dolayı yazılılar bittikten sonra + hepimiz erkek oldugumuzdan dolayi aksam üstü olabiler...
|
KatıLmıyorum ama izlemeye geLirim ;)
|
Beyler Benide Yazın Bundan 2 yıl once Arkdaşımz Ozyy weturkey 8 De acaip zahiyat vermiştim bnıde Yazın Yenı Cıkan oyunları fazla bılmem De saat 6 daN ve ya saat 5 De Olsa İi olur Engın Bilgilerinze aRz Olunur !!
|
Triyakıde İyi ozzyy 5 ytl borcum var epeydir girmiyorum triyakıye ! Cemal Dayı Kazanacagı Kadar kazanms Birazda ozman Aga Kazansın
|
osman abiye gidek köylerinin sitesini de ben yapıyom zaten:D tiryaki tiryaki :D
|
qüseL İlHAnda :D HayATTa Sevmem PLay statioNU :D Pc de kaPıŞaLım dİYEn VarYa Her saMAn :D HazırIm
|
Osman Osman Osman Osman
|
bende gelerim :D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:18 PM. |