![]() |
No.1 - Eksilirsin [Lirik]
Adım 1 cezaevi dövmesi gibi
Adım 1 bi bebeğin ölmesi gibi Adım 1 bi böceğin gölgesindeyim Adım hiç kör olanın görmesimiyim Hadi sil sikmişim geleceğini İstiyorum hepsinin ölmesini İstiyorum herkesin gülmesini Kim sağlayabilir bunun dengesini 2 değil en fazla -1sin Diss yazıyosan eğer eksilirsin Böyle mutlu oluyosan sen bilirsin Bütün ışın kılıçları götüne girdi Ayık beni punch falan kasmıyorum Çünkü rapi düşünerek yazmıyorum Siz sahtesiniz ben kovalıyorum Bunu ters anladığına inanıyorum Gözlerimin içine bakmaya kork Nefes aldığım her yer benim için morg Bilmiyosan beni onlara sor Hayatım rap ve de 1 işim yok Benim adım 1 neresini anlayamadın İstersen maket yapıp kafana sokarım Savunduğunuz adamlara bakın Üniversite yıllarınız bitene kadar rap yapın Ben 1 tabuttan göz kırparım sana Tüylerin dikenli tel gibi şu anda Uyursan üstünden atlatıcam seni Sonradan sarıysa ticari (yii) Noktayı koyamadım günler virgül Belki de olur ulan belki de bir gün Buna göre haftalarım 8 gün Bunu gül diye yazmadım öksür Sansür! No.1 – Eksilirsin Şarkı Sözü |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33 PM. |