![]() |
Bir Kelime Bir dörtlük
Arkadaşlar forum'da yeniyim ama bu konunun olmadığını gördüm şahsen büyük eksilik tamamlayayım dedim tamamen free style taktiği yani dörtlüğünü yazacaksın ve bir kelime vereceksin alttaki de o kelimenin içinde geçen bir dörtlük yazacak hem seviyeli bir atışma olur hem de forumda daha fazla zaman geçirmiş oluruz ben üst düzey bir şey yazacağım beni takip edin :)
tükenmez Kalemde soyun kurur yazmaktan Kan fırlar beynine biraz olsun azmaktan Kaçtığın oltada rap yanımda solucan Birşeyler yaratmak için bu oksijeni solucan Kelime : Oksijen |
bak sen şu forumdaki yeni kansıza ,
as derim başlarım rhymlarıma, bu ne güzel bi dörtlüktür böyle, nazım hikmet usta gibi , haksızlığa gelemem batman gibi , şimdi titriyor ellerin, korkunun kokusunu cigerlerime çekerim, belliki oksijen almıyor senin beynin , tekleyen kalbine suni tenefüsle oksijen veririm. |
Katana dilim / verilmez hatana prim burda
Bir Natasha ritim / bence git kaza bu gelir Önce al tabağını bitir / bizde alt tabaka deli Senin elin kolun sağlam ama kişiliğin delik. Kelime verilmemiş ama yazayım bişeyler dedim. kelime:sarsıntı |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:48 AM. |