![]() |
Sürveyan ft. Ados Combo Mekanize - Dünyanın Kalbi [Lirik]
ADOS VERSE
Benim hedefim dünyanın kalbi Güneş açarım her yönden bitiririm harbi Gece olur yatarım pusuya taktik Elimi kana bulayıp unuturum her bahsi. Meye şaraba verip, aklımı paraya Takmıyorum onun için herşey bir arada Seni bi yaraya benzetirim kanayan Ölüme meydan okuyanım ama seni bulamam. Sabahın beşi, paranoya beşik Yine geceden kalma yığılmış yatıyor leşim Ciğeri deşip ordan beyne geçip Ele geçirilir anlamlar, birini seçin ! Sana benden bi tavsiye Kapılırsan bi kancık için ölür haysiyet Yakınıp durursun bu sokaklarda kan diye kana kan diye,intikam diye.. NAKARAT elveda..yatıyorum derde kedere elveda..katıyorum derde kedere elveda..batıyorum derde kedere meyhaneci..tüm insanlık öldü burda! SÜRVEYAN VERSE Ben varoş sokağında bir tınıyım sadece Kulağında bir tınıyım yollarda yürürken Şu anda kaç kilometre katettim,farkında değilim bu hızla giderken ecele.. Bas tetiğe,sal kurşunu,boşalt yoksulluğu araziye Dönüyoruz her gün senle faraziye Berduşlar zerdüştlere akıl verdikten sonra Rakı olup dolalım masadaki mezeye Bu muhitlere uğramaz oldu hayat sanki! Nefret ile kalp arası umumi santim .Uzaktan kovan sayarım zaruri mermim Senin yüzünden zarara girdi bütün derdim! Hayatı idame etmek,idam etmekten beter Ölemiyorum bak sevinemedin ki bu sefer Yaraların iktisadı,bende kaldı ihtişamın Sonunda dibe vurdu,sağlı sollu gidişatın. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:35 AM. |