![]() |
Pit10 - Kalsın [Lirik]
Verse 1:
Güzel vakitler geçti, güzel vakitler geçti Erken olmadı hiç; güzel vakitler geçti Bir kalp aradım: olsun benzersiz ve seçkin Seçenekler sunuldu hep en zorunu seçtim Erisin hislerim bu hayatta yeri yok Göstermem gücümü; herkes gücü seviyor İstemem... Dört duvarda rüzgâr esiyor Esiyor! Meleğin kanatlarını kesiyor Mutluluk mu? Resim o; gerçekte yok! Bir yanım diyor ki -bunları dert etme çok Seçimi kendi yapar, serbestse o Bir gün olsun doğal ol; gel kesme rol. Yalanın türevidir gizlemek aslı Yine de bilerek tüm samimiyetimi siyah sislere bıraktım Farklı günler aynı manzara; izleme artık! Senle bir büyük açalım; sisteme karşı... Nakarat: Yalandan olsa da tebessümünle varsın Yanlış teşebbüsler, tereddütünle kalsın Ve görmek istemem melek yüzünde kaygı Hep ansız, amansız, zamansız, kalsın! (x2) Verse 2: Kırılma potansiyeline sahip, olası pottan utanmak Güzel rüyalar görmek için her vakitte uzanmak Dallanıp budaklananlara, allanıp pullanmak Anlama çullanmak; kelimeleri seçerek kullanmak Şimdi mumlar yak; dibini aydınlatmayan Her dönemde gidenler var bir de ardından bakan Ve nefret dolu ruhum bedenime katliam yapan Sonuç bir insan; düşünebilen lâkin kalbi atmayan Güzellik nesnel, güzellik zorla değil Tatlı düşler gerçek hayatta acı sonuçlar doğurabilir Düşünceler yer beynimi, susmayan bir korna gibi Güzel bir gelecek hayalinden daha ütopik n´olabilir? Duygularıma kalbinin kör gözüyle baktın Mutsuz sonlu kitabımın önsözünde şahsın Uçur bir dilek ve gökyüzünde kalsın Yalandan olsa da tebessümünle varsın... (nakarat)(x2) Pit10 – Kalsın Şarkı Sözü |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:00 PM. |