![]() |
İndigo - Primo Scratch’i [Lirik]
Verse 1:
Bizim kader dediğimize bazı bilim adamları Kuantum diyorlar bir bak nete girdiğin zamanlar Molekülmüş bütün yaşam düşünceyle şekillenen Üzüleceğine neşe diycen üzüntüyü yaşamıycan Secret isimli kitapta tam da bunu anlatır Neden İngilizce ismiyle yayımlandı tam bir sır Çok sevdi tüm halkım koşturarak kart çekti Kaçmaz bu bestseller, Cüceloğlu halt etmiş Bu teori çok iyimser çünkü bütün iyilikler Bizle gelirler yeteri kadar samimi ve içten İstersek evrenden hissedermişsin kalpte Edildiğini kabul dileğinin kendi gayretinle Üç sene önce dinledim zehir gibi bir abiden Birkaç tespit hoşuma gitti bir tanesi harbiden Dedi her tarafta görürsün haklı insanlar Rastlarsın mutlu olmaya çalışana nadiren Nakarat: Fazla aklıma gelmeye başladı şizofreni Sanırım yoldan çıkarıyor artık Hip-Hop beni Beyler duyuyom sesler dersem trip o denir Kötü zaten dinlerdim olsaydı Primo Scratch’i Verse 2: Az önce yırttım bu şarkının eski sözlerini Çünkü adli bir olay vardı riske giremedim Anlatmıştım çok mükemmel oturmuştu akış tonum Sevmiştim içime oturdu şimdi yatış modu Yazmak istiyom bir şeyler ama kırıldı hevesim En özgür hissettiğim eylemde bile var engelim Bu yüzden duyuyom sesler dersem trip o denir Kötü zaten yok bu parçada hiçbir Primo Scratch’i Atabilsem ağzımla çıkar yaparım beat box Serbest takılsam üstüne olcam yapan ilk bak Tamam belli oldu bundan sonra amacım Yapamıycam biliyom ama vazgeçmiycem bunun savaşından İnan hala etkisindeyim yırttığım kağıdın Çözümü yok bunun ben hayal kırıklığımla kaldım İfade özgürlüğü isterken ciddiydim Yarın sıra sende dinleyici bunla ilgilenin Nakarat: Fazla aklıma gelmeye başladı şizofreni Sanırım yoldan çıkarıyor artık Hip-Hop beni Beyler duyuyom sesler dersem trip o denir Kötü zaten dinlerdim olsaydı Primo Scratch’i Altyapı: Anda (Böcüg Production) İndigo – Primo Scratch’i Şarkı Sözü |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:26 PM. |