![]() |
Sokrat ST - Aşkın Feriştahı (ft. Tanık) [Lirik]
Sokrat St:
Söz verdin sözünde dur! canım eğer olmuyorsa bi dene bırak kusura bakma aşkın feriştahı bizde laf ağızdan bir kere çıkar! ben sürekli anlattım seni ve boşda olsa sürekli karar verdim napsam fark etmedin ben ne desem anladın sana anlatmaktan gına geldi! keşke orda olsam sana dokunurmuydum ? zorda olsa bakarmıydın gözüme? ilkde sonda olsa gözlerimi açarmıydın? gülüm sonra solsada fark etmez beni fark etmenden başka birşey değil istediğim sanki bir can istediğim sadece gelmen çok kırdın gel birleştir kalbimi.. Ne olur gel tek isteğim yanımda olman ne olur gel tek isteğim benim olman ne olur ne olur son kez bak gözlerime çok yoruldum anla artık eski halim kalmadı.. Tanık: Nelere katlandım and içmem basit kalır bana öyle bir seçim sunki hayat tat alayım tadı kaçtı hayatın senin yokluğunda saçlarıma düşürdü cennet kışıbak halime ben eski harebe yıktığın o günden beri karanlıkta ağladıkça gittikçe yok olurum utancımdan gizlediğim göz yaşları kurumazken gökyüzü eşlik eder bana birlikte ağlarız mutlu ol canımın içi ben sensiz mutsuzum belliğimi kaybetmişken nasıl olurda unuturm yanındaki yavşaklar yarınını düşünmezken ben düşünmekten delirirken gözünde yavşak oldum! genç bir delikanlı lan! hiçmi üzülmedin hiç mi sızlamadı yüreğinde bir zerre! aslında basit dedim ufak bir intihar aşkın feriştahı şimdi sende git bırak!.. Ne olur gel tek isteğim yanımda olman ne olur gel tek isteğim benim olman ne olur ne olur son kez bak gözlerime çok yoruldum anla artık eski halim kalmadı.. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:45 AM. |