![]() |
Sokrat ST - 2010 [Lirik]
Senin için kaçıncı beste
kaçıncı kağıt hatta kaçıncı defter(hahahaa) canıma yetti bu muydu yani o kadar takıldık ettik şimdi naparsan yap deme bana miladımı doldururken rast gele zaman dünya(dünyaa) bu durumu hazmeder ama gerçek değildir ve hatta maskede takar boş yani her şey aynı(aynıı) herkez melekte bi sen şeytanmışsın gibi hey(heeey) tanrım yanımda kal bugün yanımda olanlar yarın hatırlamaz yarına adımlar at tadında kal bakmam kadınlara yüzünü anımsamak tadını kaçırmadan hatırlamak lütfen beni yadırgama Yook geri dönmem gel desende umrumda olmaz her önüme hayatı eyy kader oyununu göstermez(x2) Dünden bu yana ne değişti ne değişicek ağlama sakın kimse seni duyamaz artık aydınlığa bile çok zor adım atmak gece ile gelen karanlıkla acı başlar önce anılar canlanır gözünde boş harcanan zamanlar ve dilenmeyen özürler çözüm olamıcak yaptığımız gurur duruma o evre çoktan geçti aşk ölümle burun buruna hayat kadar somut senin kadar tedirgin kader kadar tuzak benim kadar çelimsiz senin kadar soguk anlamadım dedimki mutluluk kadar soyutken acı kadar belirgin yani artık bana gelme durum bu çünkü aşk bence herşeyken sence lüzumsuz(hahahaa) bak bir insanı kul etmeyi başardın ya kafana sık şimdi ya kendinle gurur duy! hayat bazen baş(baş) bazen son(son) bazen aş(aş) bazen aşk(aşk) bazen boz(boz) bazen mükemmeliyeken farzet koy ama söndürüldüğünde bazen acı yada o ateşin yerini saadet alır müsade tanı kahbe kadın sahne sonu inadını yeni adımam net olur salaklışrsın karamsarızdır son kere olsada helal sanar bugün seni kırmamak için canım etrafta ne varsa kırdım (bugün seni kırmamak için canım etrafta ne varsa kırdım) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:05 PM. |