![]() |
Sokrat ST - Battle Attack (ft. Hayki, Cumali Efrah, Neşternino) [Lirik]
Hayki:
Şakasın kesilir sakalın rap elime makas yamasın kesin bir çakalın gömleğine sakar kafasız rapçinin dümeni sokağıma sapar bu pmc geri dön defterine kapan bak asıl müzik bu yeniksin benim şu deliksiz potada çok adam geriksiz masada ümitsiz vakalar kafalar çelik bu sound yakalar seni kursağına takılan benim göğsüne açılır delik müzikle birikmek bu damla damla birikmek gel alnım yüzüm elim açık senin kasan kilitli ben çok yazar delirttim yarın olmasam serin hiç karnım doymasın tamam yinede burası evim sinirden vurasın gelir bilirim yaptığım sana zıt(rrr) savaşsa varım sırtıma astım kanısı buda tatsız tarafım dinle aklın kanasın bırak siktin sanatı haayt kalpsiz yaratık Sokrat St: Yeeeeah! Her satırın yalan her satırın kuşku sana her satırı tek tek yutturmayan puşttur arkandan konuştum daha bura yüzün değil sen yer altı diye kıçını yırt biz üstündeyiz duygusalmışım güldürmeyin ki rapte battle kanun değil bunu bir kenara yaz size kalsa kavga gürültü biter hayat madem istediğin bu tillahımla çıkarım arenaya sade doğruları yaz ben erkeğim derken dolan korkularınla yanımda efrah ve komandoları var hovardolarınla yatarım bak kan uykularına yanıma sokul çünkü benim dinleyicilerim seni tanımaz koçum erkan-ı harbiye reisleri adına soku iyi günler diler(eyvallah) şimdi yok o Cumaly Efrah: Yaaw Bronşlarıma kadar hiphop dolu istanbul yer altı dedigin kısraklar hipodromu haydi tatlım koşun çünkü senin bahse açtığın hiphop handikaplı koşu yakın dövüş rapte temastaki yerim çünkü en üst dozda ryhm elastikiyetim fakat portalımda kusurlu tertibat yaptığın rapte battle reddiyesini yardı lan! yeter laan! dilimdeki kalbi gözlediğin periskop var şuanım 4abir karbin yarenim! de karışmam menzilime girde godoş indiriyim tek atışta burası yeraltı burada despot yok çünkü en dişlinizin sahnesinde catwall show ulaşmak istediğin o noktanın ta fizanın soyunup onde yavsak omurganın imzaa Neşternino: Kirli sesini boğazından çıkarma orda kalsın eski defterler kapandı yeni sayfalar utansın marka klibi kanına girmiş madara oldun hasta akıl hastanesinde firari edendim usta bu yokuş çok gozümde büyüdü mesafeler daralmaz ve acının adını buraya bırak ve çekip git lan! ardına bıraktıklarınla lanet okur dudaklar ve üç günlük dünyamda menfi duygularla kucaklan yaptığımız rap bu moruk kalbe verir korku verir kültüründe atak yapan gençler ordu kurdu karanlığın lordu aydınlığına engel oldu fakat yazdıklarımın anlamıda dalıp söylerim dostum zaten ölüm hep tepemde bekleyen bi akbaba yeraltında disslenen bütün mcler akraba okey şimdi vakit tamam meraklanma fazladan bu kadar korkak takılmazdın sana ne oldu sonradan! |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:27 PM. |