![]() |
Sokrat ST - Selam (ft. Rahral Lanet) [Lirik]
Selaaaam
Selam yine doğan güneşe yok yine güneşim ve ne evim yani bekleyen biri var aslında tutuklu sebele bekle benim güzel rüyamda isterim güzel seni rüyamla aslında her yanımda olmanı istiyorum bir anda Rahral: Güneş doğar selam ve güneş batar o an tanrı sonra belirir ve yaz bir işaret yaşama dair hain bir renk hepsi bundan ibaret ezeli belli rahral'ın sustukdan sonra olur lanet değişik geliyor savaş ortasında yaptığımız sanat derdime eşdeğer ol es ve esti sokrat şimdi hayat ve hayattan alamadığım hayatım daha ama s***ir et lan son olsun bu elvedağ Bir çıkış kapısı bulup çıkıp gitsem derkeeen beri gelsen istisnadır söylenenler senden başkası olamazki merhem(x2) Sokrat ST: Yirmi yıl boyunca hayata yalan var kıpır gelecek gelme şimdi bak arkada kalanlar var sürekli etrafımca sürekli karalandım bu hiphop tentürdiyot rahral yara bandı müzik hiphop hiphop bir mehteryen rap olduğu sürece bitmiyecek bataryam bükemez bak umutlar abisi herkes erkek burası sanki kurtlar vadisi doğru değil arkadaş doğru değil sevgi biraz hayvanım sokrat doğru değil evcil doğru dediğim yerde yalan eğilir lan bir daha yanlış yapanı s****zsem adam değilim bak senin için dicem tek şey korkan o benim için dicen tek şey artık toprak ol selam! saygı değil düzene her zamanki gibi boktan bir gün görüşmek üzere Bir çıkış kapısı bulup çıkıp gitsem derkeeen beri gelsen istisnadır söylenenler senden başkası olamazki merhem |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:21 AM. |