![]() |
Sokrat ST - Çamaşır İpi [Lirik]
Bir defter aldım
Suçlarımı yazıp teslim edicem İçime ağlamaktan olur içim hassım Islak ruhumu çamaşır ipine astım Bedeni yorgan altında gitmek unutur Güneş astığım ruhumu ne zaman kurutur Günahkarsam unutup dert tasam O çamaşır ipine sameti boğazından asarım Kaç elveda gördüm bu kaçıncı Kime yüz versem açılıp saçıldı Mutluluk git benden başkasının eline Sevgilim git benden başkasının evine Derim kendime hep somurtma gül yüzüm Onun bana işaretidir koca gökyüzü Sıcak bir yorgan evde bir görgüsüz Ölünce yatağın toprak yorganın bitki örtüsü Hayatımdam ben çıkardım kibarca seni Kime sığınıcaksın kim alıcak seni Çoğu doktorlar anca bana deva bilen İnanın işlemiyo psikolojik tedaviler Düşündüm ki kısa zamnda atlatırım İki günde bitirdim siktiğimin haplarını Bakamıyorum etrafa ayakta durupta Gelir ölümüm senin için içtiğim şurupta Kendimi geçtim ben hayatla vuruşurum Dünya çekemiyodu benim ayakta duruşumu Ulan en fakiri bendim biliyosun Senin için harcardım cebimde son kuruşumu Eskiden yediğin b.klar iletilirdi Bir daha yapcağını ben nerden bilebilirdim Sana bir soru soruyorum Sence ne olursa olsun samet hayatından gidebilirmi |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:15 PM. |