![]() |
İlayda ft. Sokrat ST - Çözüm Sorunu [Lirik]
İLAYDA:
Dur dedim ben sokak başında var bi film bak dilim anlatır bu gerceğim içimde vardı kin toplanın yavaş yavaş yakındır intikam günüm gör gülümde sordu şimdi gözümde yaşda yok kaldırım taşında kaldır kaldırın beden ağır içim doldu dert kahırla bastığım bağır açır yolunu kaybeden çagırdı bende koştum yardıma el uzattım önce sonra darbe yedim sırtıma saplanan bu hancerin sayısı kaçtı bilmedim kaybedenmi bendim ellerim temiz ve kirletin kendiniz gibi yanıma gelme razı ol bi kaderine ortalıkta leş kokan bi soytarıyla gez karıya bağlamak yasaksa rap dilimde kalmasın zindanım içimde kalbi taş tutandım ah canım yandı benide göm bu toprağımdı mersinim onca sahtekar bulaştı şimdi çöplük oldu Sokrat ST: Hayatım dinliyecilerime isyanım ünlü olmak istiyosan rapçilere diss yağdır müzik peşinde koşmaktan ayaklarım titret benim için müzik islam rap zekat hiphop fitree bırakmak iyidir bazen hüzün yağar emir gibi delirtir yeni degil antropozoik devir dilim devirtilir underground anlıcanız sorun şu tüm repçler müneccim boku yemiş gibi konuşur tutma kini unutmak iyidir hiphopa bıraktığım gökyüzünü bulutla giydir annem sanarken oğlumun durumu iyidir anne düşündürügün gibi değil hala kazanamıyo yiğidin akıllı sandığın oğlun hem zeki hem aptal tek isteğim bu bok sayesinde aileme ev almak insanlar dinler samet evde ağlar paramı kazandırcak sanki yaptıgım elvedağlar |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:18 AM. |