![]() |
Uhuuuu 2pac Hayranıı geLdiiii .. (:
Herkese iyi forumLar .. (: iLk önce şunu söLemek istiyorum .. Buraya tesadüfen buLduğm için Çankırı'Lı faLan değiLim .
ZonguLdakLıyım,, Adım Tuce .. Forumu gayet sıcak buLdm yani öyLe diğer forumLar gibi gereksiz şey hiç yok .. Paso Hiphop burası .. Onun için çok sevdim . (: Türk hiphop la fazla ilgilenmem,, zaten Türk hiphopçmı var o da ayrı bi konu .. :confused: Sıkı 2pac hayranıym çok seveRm o KraLı .. Genelde yabancı müzik(hiphop,rap) dinLerm ,, geneLde değiL hep asLnda . (: Tupac,Lil'wayne,Chris Brown,T.I.,Lil'John, Young Joc, T-pain .. ouuf böLe btmez bu , ben kısacası Black music diyeyim .. Aşırı America-NewYork hayranLığm var ve tabiki hayaLmde orası . :eek:. Her zaman 2pac savuncusym.. Hc bir zaman ona Laf söyLetmem . ŞimdiLk bu kadar bahsedeym kendimden, zaman iLerLdkçe tanırıZ zatn birbrimzi .. Herkese kocaman iyi forumLar .. (L |
hoşgeldin Pac'a laf eden pek bulunacağını sanmıyorum ama Lil Wayne biraz uğraştırır =) dinlemeden tanımadan yorum yapan çok var çünkü... neyse uzatmayım hoşgeldin tekrar iyi forumlar
|
Hoşgeldn :D:D
|
Hoşbuldk arkadaşLar .. (:
|
Hoşgeldin, 67'e selamlar :p . Bu sene gidemedim oralara üzgünüm :(
|
Hb. a.s .d.d. İnş. bşka zaman geLirsin her zaman bekLrz .. :(
|
dert etme 2pac'a laf edenin bi tarafından kan alırım =) Hoşgeldin..Ayrıca TR'dekiler de hiphop sanatçıları onuda dert etme sen :)
|
Süpermiş 2pac konusunda derdim oLmıcak .. Türkiye'deki hiphopçLara geLince,, onLarıda inş. burda tanıcam . (; Hoş buLdk bu arada ..
|
hoşgeldiniz aramıza iyi forumlar kalıcı olman dileğiyle :)
|
hoşgeLdin.. Tupac ve Game Başka dinlemıorm :) TRap öneririm Kendini bulabilirsn (:
All Eyez On me Hesabıı :) Hayırlı forumlar |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:34 PM. |