![]() |
pop and Rap
pop sarkılarının arasına tutuşturulan rap kısımları hakkında neler düşünüyorsunuz CEZA- Pit10 - Sirhot gibi isimleride böyle etkinliklerde gördük bu arada..
|
genellikle olmaması gereken bişey ama olabilir artık rap heryerde
Burcu Güneş, Candan Erçetin, Yonca Evcimik olabilir ama Ebru Destan olmaması gerek popçu var popçu var diyorum |
eee kişisel görüsün ama onlar olduktan sonra ebru destanda olabilir çünkü türkce pop kaydı rayından..
|
Bence gayet güzel birşey..Bu aralarda Akerman diye bi eleman çıktı kralda falan klibi war bi kadınla..güzelde söyLüyor Allah için...
Rock'nda bazı şarkılarında var Linkin Park rap lyric çok sık kullanıyor rock yapmasına rağmen.. ;).. Bence bunlar gayet doğal şeyler Anket için teşekkürLer ilhan.. |
ya rap ve rock neyse bi derece ama pop ne alaka ya bence yanlış bişey.ceza zaten çok pişmanım demiş burcu güneş e eşlik ettiği şarkısı için.son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var:D:D:D:D:D
|
ama yaptıgıda gusel oldu bence
|
Alıntı:
|
ewet bende duymadım pısman oLsa ıLk bana geLır derdı :D
|
bi ropörtajında okumuştum.tekrar karşıma çıkarsa sizede link yollarım:D:)
|
bence kisinin gorusune bagli.R&B tarz yapiosa olabilir ama yok ben kesinlikle und.ground kalcam diosa yapmaz.pit10 a gelince o adam asmis kimsei takmaz parasi war onn :D qwewqe
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:40 PM. |