![]() |
Sokrat ST - Bu Beden Bile [Lirik]
Nakarat:
Bak bakalım yarın var mı Doğru dün mü yarınlar mı Hepsi yalan inan ki palavra Tek doğru bu beden bile tanrının Verse 1: Eski benler kavgada şu ara yeniler ile Can sıkıntım sürekli karadenizde gemiden iner Heleki mutlu olmaya kalkmayım denemem bile Biliyorum ki oda nasılsa münasip bir yerime girer Şimdi böyle dedim ama depresyonda değilim Hayatı becer yani s.x yap sonra giydir İniş çıkışlarım çok dengesiz farkındayım Sürekli bakıyorum olsun enflasyondan iyidir Ne çeviriyoz karşınızda film mi yada dizi mi Raple değil aşkta gündem deyin hiphop magazinini Baştacı olmak kötü rapin tacı değilim Rapin olamıcam adamım çünkü yağcı değilim Artık gözümde canım zamanl bitti iyilik Hiçbir konuda esksi kadar ciddi değilim Söylediğim herşeyi düşündüğüm için mi yoksa Düşündüğüm herşeyi söylediğim için mi yetim biriyim Nakarat: Bak bakalım yarın var mı Doğru dün mü yarınlar mı Hepsi yalan inan ki palavra Tek doğru bu beden bile tanrının Verse 2: Dünya tiye alın hayat sırıtıyo tamam Artık şereften geriye bir tane kırıntı yok dadam Canım sıkılıyor ama yavaş tıkırdıyor zaman Bir üst tükendendir diyen hiç haklı çıkmıyor babam Para ve mutluluk elindeyken kurt köpeği Sen dünya kafana göre vur tekmeyi E artık 21 yaşına geldim Sırf aileme yük olmamak için evden uzak tam 4 yıldır gurbetteyim Ben her ne kadar zenginlik aramasamda Beş kuruşum yok ve her ne kadar çabalasamda Gelir sadece can verir kan alır sade İstediğim birazda olsa rap müzikten para kazanmak Bize tapan insanlar tapar sanalda Dünyada alçak gönlüm iyimi yapar alçalmakla Üzülüyorum bu gidişle hiç bir yere varamıcam Ve bu gidişle maalesefki kurtulamıcam aç kalmaktan Nakarat: Bak bakalım yarın var mı Doğru dün mü yarınlar mı Hepsi yalan inan ki palavra Tek doğru bu beden bile tanrının |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:24 AM. |