![]() |
Fuat Ergin - İllegal (ft. Ceza, Ayben) [Lirik]
Fuat:
Zemin beton trip atar Ak gene tona susar Verin jeton bir bakis rasgele Ton bakar tek atista polygon yanar Gel kasar varligin kasar Patla kasa her kafaya -ula bese yatan dirdune carpar kantarla mantar Tartar bu barbar Dolasir akunun asidiyle gargara yapar Toptu yar bayhar har her dakika zarar Sararda solmadan yale oldu dolma Kase group azmam saliselik business Agaclardan kopmam gelip gecer cristmas Berlinde camiden ezan okutmazlar kismet Yerdeki yaraliya dokunmazlar, not yet Fuat rapi birakmis asla Gelip yaslar kuvetler dolar yasla Atesi atese verir yeksin gazla Icilecek mcler bugday ve arpa bence rap bu illegal bırakmaz hıc mi hic mecal bır olta attım denızde kalmamıs ki dalmamıs kefal doldu sozlerım bır sızde vardı olmamıs meal denizde çoktunuz kum oldunuz fuat'sa illegal bence rap bu illegal bırakmaz hıc mi hic mecal bır olta attım denızde kalmamıs ki dalmamıs kefal doldu sozlerım bır sızde vardı olmamıs meal denizde çoktunuz kum oldunuz ceza'ysa illegal Ceza : Bir feyz al rapimden kork ve bana purple heyz al ve panik yapıp kaç gerisinin dayanağı fal bununki bol para ve derisi yüzülesi b-boy yüzüne bakasım yok kinim yok bu ekibin rapi pekiyi zaten etiketinin yarı fiyatı senin rapin semazen gibi döner ama yalana hakka ben dönerim hakkaten kapat camı kapat illegal bu ruzgar yok mecal dilime inme lâl diye dua ederim ben geceler benim hecelediğim rap hepinizin ekin bekleyin hasat zamanı geri geleceğim evime vakit yakın elime nakit yada kına yakın zafere koşan Fuat a ve bana dayanamaz kulak ötesi yok haricimiz kurak bence rap bu illegal bırakmaz hıc mi hic mecal bır olta attım denızde kalmamıs ki dalmamıs kefal doldu sozlerım bır sızde vardı olmamıs meal denizde çoktunuz kum oldunuz fuat'sa illegal bence rap bu illegal bırakmaz hıc mi hic mecal bır olta attım denızde kalmamıs ki dalmamıs kefal doldu sozlerım bır sızde vardı olmamıs meal denizde çoktunuz kum oldunuz ceza'ysa illegal Ayben: Ben bu notada kendim oldum her bi rotada kaybım oldu oltalarda yemde yoktu bosphorusta tek bir ordu noktalarda nakarat oldu yaptuğım bu serenat aşka dair tek bi yoldu semtüraj ayben oldum bence rap bu yek meal var istisnaya yok mecal bir elde mikrofon ve gözlerinde kalmamış sual bi anda oldunuz bi şah ve matla geldi tarumar denizde ottunuz rap okyanus aybense illegal.... bence rap bu illegal bırakmaz hıc mi hic mecal bır olta attım denızde kalmamıs ki dalmamıs kefal doldu sozlerım bır sızde vardı olmamıs meal denizde çoktunuz kum oldunuz fuat'sa illegal bence rap bu illegal bırakmaz hıc mi hic mecal bır olta attım denızde kalmamıs ki dalmamıs kefal doldu sozlerım bır sızde vardı olmamıs meal denizde çoktunuz kum oldunuz ceza'ysa illegal |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:49 AM. |